مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: شیوه نامه الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا به همه واحدهای صنعتی خوراکی و آشامیدنی ابلاغ شده است و نظارت بر رعایت آن با جدیت پیگیری میشود.
وی افزود: در اسفند ۹۸، مقررات و شیوه نامههای (پروتکل) اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان جهانی بهداشت ابلاغ شد و اداره کل غذا نیز شیوه نامه الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه کرد و برای اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرد.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای شیوه نامههای ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو در صنایع غذایی، جدی دنبال میشود.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیری ویژه به منظور رعایت دستورالعملهای بهداشتی مرتبط با پیشگیری از بیماری کرونا درکشورهای صادرکننده کالا به ایران، دستورالعملی برای اطلاع کشورهای منطقه برای حصول اطمینان از شرایط تولید و حفظ سلامت محصول در تجارت کالاهای غذایی و آشامیدنی تهیه شده است که از طریق وزارت امور خارجه اطلاع رسانی خواهد شد.