در پایگاه EBSCO
نمایه شدن نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از نمایه شدن نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی EBSCO خبر داد.
به گزارش
خبرنگار حوزه آموزش عالی و دانشگاه گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا وسیما؛ خانم سارا ناجی افزود: پایگاه اطلاعاتی EBSCO یکی از نخستین و بزرگترین پایگاههای جستجوی برخط (آنلاین) کتاب و مقالات الکترونیک برای دانشکده ها، دانشگاهها و کتابخانه هاست که امکان دسترسی برخط به اطلاعات در حوزههای مختلفی، چون علوم اجتماعی، علوم انسانی، آموزش و پرورش، کامپیوتر، مهندسی و تجارت را فراهم کرده است.
وی گفت: این نشریه در بسیاری از پایگاههای دیگر نظیر پایگاه اطلاعاتی بینالمللی Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific Indexing Services (SIS)، Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، Chemical Abstracts Service
(CAS)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا نمایه و به صورت الکترونیکی منتشر میشود.
خانم ناجی گفت: اشاعه و گسترش دانش صنایع غذایی و انتشار یافتهها و نظریات جدید در این حوزه از جمله مهمترین اهداف این نشریه است.