طرح کنترل نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در استان مرکزی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در اجرای این طرح که به مدت یک ماه اجرا می شود ۴۸ گروه شامل ۷۳ نفر در قالب ۲۵ گروه سیار و ۲۳ گروه ثابت تا چهارم خردادماه وظیفه نظارت بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی را در استان برعهده دارند.
شانقی گفت: ۲ هزار و ۴۸ واحد تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از جمله کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، مراکز بسته بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی در استان را این گروه ها بازرسی می کنند.
وی کنترل فرآوردههای خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقای سطح بهداشتی جامعه را از دیگر اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان عنوان کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
استان مرکزی دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.