توصیه های بهداشتی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی
هنگام ذبح قربانی در عید قربان از بیماری های دامی بویژه تب کریمه غافل نشوید.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ؛مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی برای جلوگیری از بروز و انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام توصیه هایی را به شهروندان ارایه کرد و گفت: رعایت نکات بهداشتی در کشتار دام در روز عید قربان ضروری است.
شانقی افزود: با توجه به اینکه رعایت نکردن مسایل بهداشتی و کشتار دام بدون نظارت دامپزشکی احتمال بروز و انتقال بیماری مشترک انسان و دام را افزایش می دهد نیاز است شهروندان، دام های مورد نیاز خود برای ذبح را از مکان های معتبر خریداری و کشتار آن ها را با نظارت بازرسان و کارشناسان دامپزشکی انجام دهند.
وی از شهروندان خواست برای جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو(CCHF )، گوشت دام های قربانی را به مدت حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری کنند و از کشتار دام هایی با نشانه های درمانگاهی غیر طبیعی، آلودگی های انگلی خارجی، قارچی و تب دار خوداری کنند.