معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: هیچ کمبودی برای تامین چهار داروی مورد تاکید وزارت بهداشت برای درمان بیماران کرونایی در استان نداریم.
وی همچنین از شناسایی ۱۰ نام تجاری غیرمجاز در حوزه محلولهای ضد عفونی کننده و الکل تقلبی خبر داد و گفت: این مواد یا تقلبی بودند و یا درجه الکل شان کمتر از درصد تعیین شده و یا حاوی مواد خطرناک بودند که متخلفان به مراجع ذیربط معرفی شدند.
وی در باره استریل بودن یا نبودن ماسکهای تولید شده در مساجد گفت: این ماسکها، جمعآوری و در مراکز تعیین شده استریل و سپس میان مردم توزیع میشوند.
نعمتی با بیان اینکه تولید و توزیع محلولهای ضدعفونی کننده قبل از شیوع کرونا در آذربایجان شرقی بسیار محدود بود، افزود: تاکنون برای حدود ۵۰ کارخانه پروانه ساخت و بهداشت صادر شده است، اما هنوز هم مراجعه کنندگانی داریم که به دلیل اشباع بازار و سختی تامین الکل و دستور وزارت بهداشت، صدور مجوز را متوقف کردهایم.
وی یادآوری کرد: مجوزها و پروانههای صادر شده، موقتی بوده و تا اوایل خرداد ماه اعتبار دارند و در صورت نیاز تمدید میشوند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: همه افراد نیازی به استفاده از دستکش پزشکی به منظور پیشگیری از کرونا ندارند هرچند استفاده از دستکش در دستور العمل بهداشتی مورد تاکید قرار گرفته است، اما منظورمان دستکش پزشکی نبوده و دستکشهای نایلونی، صنعتی و دستکش آشپزخانه نیز میتوانند این کار را انجام دهند.
وی با تاکید بر این که مردم توجهی به درمانهای فضای مجازی و توصیه منع کنندگان مردم از مراجعه به بیمارستان، نداشته باشند گفت: فرآوردههای طب سنتی در قالب طرح در دانشگاه در دست بررسی بوده و به محض تایید، اجرایی میشود.