با توجه به ممنوعیت ورود زودهنگام عشایر به سمیرم، مراتع میان بند بر سر راه رفت و برگشت دامها استفاده می شود.
علی پور عسگر ،كوچ زودهنگام عشایر به دلیل چرای زودرس و تخریب بوته های نورس علوفه را تهدید جدی برای مراتع و منابع طبیعی شهرستان سمیرم دانست و گفت: هرساله با پایان اسفند و آغاز فروردین عشایر از استان های جنوبی کشور کوچ خود را به سمت مناطق مراتع ییلاقی شهرستان سمیرم آغاز می كنند.
وی از جمله دلایل کوچ زودهنگام عشایر را گرمای بیش از حد، كمبود آب وكمبود علوفه را بیان کرد و گفت: به همین دلیل با هماهنگی با ادارات منابع طبیعی شهرستان های كامفيروز و بيضا از استان فارس، گروهی متشکل از کارشناسان مرتع و ماموران یگان حفاظت شهرستان از پاسگاه قبر کیخا به آن مناطق اعزام و به بررسي وضعيت عشاير كوچ رو تيره قره قانى از طايفه دره شورى پرداختند.
رئیس اداره منابع طبیعی سمیرم افزود: قرار شد با برنامه ریزی از ورود عشایر ونیز حرکت آنها به سمت شهرستان سمیرم تا ۲۵ اردیبهشت جلوگیری شود.
شهرستان سميرم در ضلع شمالي دنا و زاگرس مياني با 150 روستا و آبادي، شش شهر و چهار بخش و افزون بر يكصد هزار نفر جمعيت روستايي، شهري و عشايري، با 455 هزار هكتار عرصه هاي ملي و طبيعي در160 كيلومتري جنوب اصفهان و 164 كيلومتري شمال ياسوج واقع است.
بیش از چهار هزار و 700 خانوار عشايري از چهار طايفه دره شوري، عمله، فارسيمدان و شش بلوكي ايل بزرگ قشقايي به مراتع این شهرستان وارد شده و دام هایی خود را تعلیف می کنند.