در همایش استاندارد کیفیت نیروهای مسلح
سیلی تاریخی و ماندگار "عین الاسد"
وزیر دفاع: اثر سیلی سخت نیروهای مسلح در هدف قراردادن پایگاه امریکاییها در تاریخ ماندگار خواهد ماند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، نخستین همایش استاندارد کیفیت نیروهای مسلح و آیین رونمایی از تندیس و جایزه سال کیفیت نیروهای مسلح با حضور امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع، امیر سرتیپ آشتیانی جانشین ستاد کل نیروهای مسلح، نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد کشور، امیر دره باغی معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح، مدیران عامل و مدیران ارشد سازمانهای وزارت دفاع به میزبانی موسسه تحقیقات و نوآوری دفاعی در سالن شهدای سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع برگزار شد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در همایش استاندارد کیفیت نیروهای مسلح گفت: اثر سیلی سخت نیروهای مسلح در هدف قراردادن پایگاه امریکاییها در تاریخ ماندگار خوهد ماند.
امیر سرتیپ حاتمی در این مراسم با بیان اینکه موضوع کیفیت و استاندارد امروزه یک مقوله اساسی در تمامی جنبهها و حوزههای انسانی قلمداد میشود، اظهار داشت: موضوع " استاندارد" امروزه فقط به محصول و خدمات بسنده نمیشود و بلکه تمامی ابعاد زندگی فردی و اجتماعی بشر را شامل میشود.
وی با اشاره به سقوط هواپیمای خطوط هوایی اکراین در اثر خطای انسانی، نقش بازنگری در فرآیندها، استانداردها، چارچوب ساختارها، آموزش و تمرین را بسیار حائز اهمیت دانست وگفت: موضوعهای پیش آمده رابطه تنگاتنگی با مقوله رعایت استانداردها دارد .
وی افزود: این حادثه بسیار تلخ بود و میزان تلخی آن برای فرماندهان نیروهای مسلح که خود را فدایی ملت و کشور میدانند به مراتب بیشتر بوده است.
وزیر دفاع در ادامه با بیان اینکه در وزارت دفاع همواره بر رعایت الزامات استانداردها تاکید داشته ایم و سعی کردیم متناسب با استانداردهای بومی و مورد نیاز نیروهای مسلح تسلیحات دفاعی و خدمات خود را به بهترین نحو ممکن طراحی، تولید و ارائه کنیم، گفت: سیلی سخت نیروهای مسلح در هدف قراردادن پایگاه امریکاییها در بالاترین سطح استانداردها به لحاظ زمانی، کیفیت و دقت نقطه زنی موشکها انجام شد و اثر این سیلی ملت ایران در تاریخ ماندگار خوهد ماند.
وزیر دفاع با بیان این که پاسخ به اقدامات امریکا مطالبه و درخواست عمومی ملت ایران بود و چنانچه به این اقدام وقیحانه پاسخ داده نمیشد، دشمن اقدام جنایتکارانه خود را تکرار میکرد، اظهار داشت: پاسخ به موقع مستلزم داشتن قدرت است؛ بحمدالله امروز جمهوری اسلامی تمام مولفههای قدرت و اراده لازم جهت پاسخ به هر متجاوزی را دارد و هر تهدیدی را در هر سطح با تسلیحات دفاعی باکیفیت پاسخ خواهد داد.
جانشین ستاد کل نیروهای مسلح
برای مقابله با هرگونه تهدیدهای احتمالی آماده ایم.
امیر سرتیپ آشتیانی در این همایش با گرامیداشت یاد و نام شهدا به ویژه شهدای محور مقاومت و سردار شهید سپهبد سلیمانی اظهار داشت: انسجام ملی، وحدت و اقتدار در صحنههای بین المللی رهاورد وجود حاج قاسم سلیمانی برای نظام اسلامی بود.
وی با اشاره به عملکرد نیروهای مسلح در خصوص استانداردسازی و بکار گیری الزامات و تدوین فرآیندها و قوانین استاندارد در نیروهای مسلح گفت: در بحث نظارت بر استانداردها باید اهتمام بیشتری داشته باشیم.
جانشین ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه جمهوری اسلامی همواره خود را برای مقابله با هرگونه تهدیدات احتمالی اماده کرده است، گفت: با رعایت هرچه بیشتر الزامات استانداردی و بهبود کیفیت در همه زمینهها باید از سطح آمادگی قابل قبول برخوردار باشیم.
امیر سرتیپ آشتیانی لزوم بهره گیری از نیروهای متخصص نیروهای مسلح را یکی از موارد ضروری ارتقای استانداردسازی در وزارت دفاع برشمرد و خدا محوری و تکلیف گرایی، دانایی و شناخت، قابلیت پذیری و توانمندی، کفایت و کاردانی، تعالی و پیشرفت هدفمندی، استواری و استقامت، آموزش و مهارت اندوزی، ابتکار، اراده، ایثار، از خودگذشتگی، اتحاد سازی، اعتدال پذیری، انضباط و انطباق، مطلوبیت، هم افزایی و اولویت و آینده نگری را از مهمترین شاخصههای ارتقای استاندارد و کیفیت برشمرد.
پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد
بازتعریف چارچوبهای استانداردی بومی براساس پیشرفتها و دگرگونیهای جهانی
خانم نیره پیروزبخت در این همایش با ابراز تاسف از اتفاقها و حوادث اخیر، نقش آموزش و تغییر نگرش و دیدگاه در رعایت الزامات استانداردها را در پیشگیری از این رخدادها حائز اهمیت دانست.
وی با بیان اینکه ما با جهان در حال تغییر روبرو و مواجه هستیم، گفت: بسیاری از الگوها تغییر کرده و در حال تغییر هستند و بر همین اساس ما نیازمند ایجاد یک نظام متمرکز استانداردی در بخشهای مختلف هستیم.
پیروزبخت با بیان اینکه دنیا در حوزه اقتصاد و تجارت و همچنین وضع مقررات جدید و فناوریهای نوین هوشمند بسیار متحول شده است، گفت: این تغییرات در حوزه بین المللی اثرگذار است و ما نیز باید از طریق بازتعریف چارچوبهای استانداردی بومی، مبتنی بر پیشرفتها و دگرگونیهای جهانی خود را به روز کنیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد کشور با بیان این که استانداردها فقط مختص کالاها نیست و حقوق شهروندی و مسئولیتهای اجتماعی را نیز در بر میگیرد، با اشاره به اهداف سازمان بین المللی استاندارد گفت: منافع استانداردها باید به مردم نشان داده شود و همه صداها باید شنیده شود و رعایت استانداردها باید در جهت تامین نیازهای مردم جهان و حل مشکلات باشد.
وی با بیان اینکه حوزه مراکز دفاعی با استفاده از ظرفیتهای داخلی و بومی خود موفق به تدوین استانداردهای مجموعه خود شده است، تاکید کرد: این اقدام در سایر دستگاهها نیز کلید خورده است و سایر سازمانها نیز باید در این راستا با شتاب بیشتری حرکت کنند.
در این همایش تفاهم نامه همکاری وزارت دفاع و سامزان ملی استاندارد در راستای افزایش همکاریها در خصوص استانداردسازی و ارتقاء کیفیت به امضا رسید.
همچنین وزیر دفاع از نفرهای برجسته حوزه استاندارد نیروهای مسلح با اهدای لوح تقدیر کرد.