رسیدن تعداد دانش آموزان در ساوه به مرز 55 هزار نفر نیاز به تجهیز هرچه بیشتر زیر ساختها و فضاهای آموزشی را پر رنگ تر کرده است.
فراشیانی با اشاره به رشد فزاینده دانشآموز در این شهرستان افزود: با توجه به اینکه تعداد دانشآموزان مقطع متوسطه نسبت به ابتدایی حدود 5 هزار نفر اختلاف دارد نشاندهنده این است که در ساوه رشد فزاینده دانشآموز را داریم که این امر نیاز به تجهیز بیشتر زیر ساختها را میطلبد.
وی ۲ شیفته بودن برخی از مدارس را یکی از مشکلات عنوان کرد و افزود: اکنون ۵۶ باب مدرسه به صورت ۲ نوبتی فعالیت دارند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت: استاندارد سرانه فضای آموزشی برای هر دانش آموز سه مترمربع است که این رقم در ساوه یک و هشت دهم متر مربع برآورد شده اما تلاش می شود این کاستی ها تا سه سال آینده برطرف شود.
فراشیانی همچنین با اشاره به اینکه بیشترین آمار افراد بیسواد شهرستان مربوط به افراد بالای ۴۵ سال است، افزود: براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ که از سوی استانداری مرکزی اعلام شده است در حال حاضر هشت هزار و ۲۳۷ نفر در این شهرستان بیسواد هستند و همه ساله سهمیه خاصی برای باسواد کردن مردم در نظر گرفته میشود.
به گفته فراشیانی، ۹۵ و شش دهم درصد مردم شهرستان ساوه باسواد هستند و در برنامه امسال نیز باسواد کردن ۵۴۲ نفر از جمله اتباع خارجی در دستور کار قرار دارد.