بارندگی های سیل آسای اخیر 2 هزار و 911 میلیارد تومان به زیر ساخت های جنوب سیستان و بلوچستان خسارت وارد کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ،استاندار سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان در کنارک گفت: سیل موجب بسته شدن راههای روستایی و بین شهری، تخریب پلها، اراضی کشاورزی، تلف شدن دامها، تخریب واحدهای مسکونی روستایی و شکسته شدن تیرهای برق، قطع تلفنهای همراه و آسیب به سایر زیرساختها جنوب سیستان و بلوچستان شده است.
احمد علی موهبتی با تاکید بر تسریع در بازگشایی راههای روستایی و شهری در این منطقه، افزود: مدیران کل ادارات باید برای به حداقل رساندن مشکلات مردم در برآورد خسارت و امدادرسانی اقدام کنند.
وی همچنین از مدیران کل ادارات سیستان و بلوچستان خواست بدون اطلاع مناطق سیل زده را ترک نکنند و مشکلات حوزه حیطه کاری خودشان را از نزدیک در مناطق سیل زده پیگیری کنند.
جبران خسارات سیل، نیازمند مصوبه ویژه دولت
جبران سریع خسارتهای سیل سیستان و بلوچستان نیازمند مصوبه ویژه دولت است.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور هم دیشب در نشست پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیل سیستان و بلوچستان در کنارک با بیان این مطلب، گفت: سیل، به بخش کشاورزی، مسکن و راههای استان خسارت زیادی وارد کرده است.
مصطفی نجار افزود: کمکها باید طوری در منطقه تقسیم شود تا به دست همهی نیازمندان برسد.
وی گفت: کمیته اطلاع رسانی، امدادرسانی، تجهیزات و امکانات باید در مناطق سیلزده تشکیل شود تا بتوان مشکلات را به حداقل رساند.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان این که بازسازی مناطق سیل زده باید در اولویت مسوولان باشد، تاکید کرد: همهی مسئولان موظفند در زمان بحران امکانات و تجهیزات را در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار دهند تا منجر به تذکر، انفصال و برخوردهای دیگر نشود.