دانشجوی موسسه آموزش عالی انرژی ساوه توانست آجر ضد موج بسازد که به عنوان طرح برگزیده جشنواره ملی نوآوری ساخت و ساز اعلام شد.
به گفته شبنم کیکاوس، پوشش آجر توسط یک پلیمر رسانا به روش پلیمریزاسیون باعث افزایش خواص جذب و انعکاس امواج مضر الکترومغناطیس در ناحیه ریزموج و انعکاس این امواج در ناحیه فروسرخ میشود.
وی با تاکید بر اینکه این خاصیت منجر به تصفیه محیط زیست از این امواج مضر میشود، اظهار کرده بود: این ساختار در ساختمان به عنوان سپری مانع از ورود و آسیب این امواج به ساکنین ساختمان خواهد شد.
از طرفی انعکاس امواج در ناحیه فروسرخ، این ساختار را به عنوان نسل جدیدی از مصالح ساختمانی در مناطق گرمسیری برای افزایش صرفه جویی انرژی معرفی میکند
رضا پیمانفر استاد راهنمای این مخترع نیز گفت: در راستای تاکیدات رهبر معظم انقلاب رویکرد تولید محصول در جوامع دانشگاهی به یک اولویت تبدیل شده است؛ به جرات میتوان گفت هنوز دانش تولید این محصول در سطح بین المللی وجود ندارد و در صورت تولید انبوه بستر صادرات آن فراهم شده و وارد رقابت جهانی خواهد شد.
در این جشنواره بیش از ۴۰۰ طرح جذب شد که از میان آنها ۶۸ طرح منتخب در حوزه مدیریت، IOT، آزاد، بهینهسازی فضا و مصالح در جشنواره شرکت داده شدند و نهایتا از هر حوزه سه تیم به عنوان طرح برتر انتخاب شدند که شبنم کیکاوس دانشجوی این دانشگاه و دکتر رضا پیمانفر استاد راهنمای او جزو برگزیدگان حوزه آزاد شدند و رتبه ۲ را به خود اختصاص دادند.