افزایش کیفیت 8 محصول شامل سیب زمینی، پیاز، سیب درختی، کاهو، هویج، گوجه فرنگی و خیار در دستور کار قرار گیرد.
در این نشست مقرر شد با اقدامات سازمان جهادکشاورزی کیفیت 25 درصد محصولات تولیدی کشاورزی از جمله این 8 محصول شامل سیب زمینی، پیاز، سیب درختی، کاهو، هویج، گوجه فرنگی و خیار افزایش یابد و محصولات سالمی تولید و ارائه شود.
همچنین مقرر شد با توجه به آزمایشات مربوط به باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی در محصولات، تیمی متشکل از دستگاه های اجرایی مرتبط تشکیل و راهکارهایی در این خصوص عملیاتی شود تا استفاده از کودهای شیمیایی، بخصوص نیترات که در سلامت مردم نقش بسیار موثردارد کاهش یابد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در این نشست با توجه به آمار ارائه شده در خصوص وقایع 4 گانه استان و کاهش 17 درصدی میزان تولد و افزایش یک و شش دهم درصدی آمار فوتی ها در 9 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال گفت: این آمار نگران کننده نشان دهنده پیرشدن جمعیت استان است و بایستی در این زمینه هم راهکارهایی اتخاذ شود.
سجادی همچنین کاهش 5 و شش دهم درصدی میزان ازدواج و افزایش میزان طلاق در استان در این مدت را نگران کننده دانست و افزود: این آمار نشان دهنده این است که ما وضعیت خوبی در استان نداریم .
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هم در این نشست با توجه به اینکه سلامت مواد غذایی امری فراگیر است گفت: همه دستگاه ها به نحوی در این امر دخیل می باشند و بایستی تقسیم کار بین دستگاه های اجرایی صورت پذیرد تا سلامت مردم حفظ شود.
اکرمی همچنین در خصوص وقایع 4 گانه استان هم گفت: با توجه به گزارشی که ارائه شد این آمار در استان نگران کننده است و در این خصوص بایستی به دنبال عوامل آن باشیم تا ببینیم ریشه اصلی کار کجاست تا استان نیز در این زمینه به وضعیت خوبی برسد.