هشدار دانشگاه علوم پزشکی به تولید کنندگان لبنیات سنتی
دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد استفاده نشاسته در مواد لبنی را مضر سلامت اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، مدیر آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی این استان گفت: متاسفانه برخی تولید کنندگان لبنیات سنتی برای غلظت و قوام شیر از نشاسته استفاده میکنند. امیر پیکر با بیان اینکه استفاده از نشاسته در شیر و لبنیات به منزله تقلب تلقی میشود افزود: به تمامی عرضه کنندگان لبنیات سنتی تذکر داده میشود در تولید محصولات خود از نشاسته استفاده نکنند. وی ادامه داد: با توجه به اینکه تشخیص این کار در آزمایشگاه معاونت این دانشگاه امکان پذیر است در صورت مشاهده از طریق مراجع قضایی با متخلفان برخورد قاطع میشود.