بیش از 60 هزار تن انواع کنسانتره میوه و آبمیوه در خوی تولید و به بازار های داخلی و خارجی عرضه شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز آذربایجان غربی ، شهرستان خوی دو واحد بزرگ تولید کنسانتره میوه و آبمیوه دارد که بحش زیادی از میوه جات باغات شمال آذربایجان غربی در این واحدهای فرآوری بعد از تبدیل به کنسانتره میوه و آبمیوه به بازار های داخلی و خارجی عرضه می شود .
مدیر صمت خوی گفت : در دو واحد تولیدی کنسانتره و آبمیوه این شهرستان سالانه بیش از 80 هزار تن انواع کنسانتره و آبمیوه تولید می شود که در 10 ماه گذشته امسال بیش از 60 هزار تن از این محصولات تولید و به بازار مصرف داخلی و خارجی عرضه شده است .
مرندی سهم خوی از تولید کنسانتره و آبمیوه در آذربایجان غربی را 10 درصد اعلام کرد و افزود : در واحدهای تولیدی خوی انواع کنسانتره و آبمیوه سیب ، پرتقال ، انگور ، انار، آلبالو و خرما تولید می شود و از لحاظ تنوع خطوط تولید این واحدها یکی از متنوع ترین واحدهای تولیدی کشوردر حوزه تولید کنسانتره و آبمیوه هستند .
چاووشی مدیر گمرک خوی نیز انواع کنسانتره و آبمیوه را از مهمترین محصولات صادراتی از گمرک داخلی این شهرستان از ابتدای امسال اعلام کرد و افزود : در این مدت 2 هزار و300 تن انواع کنسانتره و آبمیوه به ارزش 3 میلیون دلار از گمرک داخلی خوی به کشورهای عراق ، ترکیه ، آذربایجان ، هلند ، یونان و مالزی صادر شده است .
اجرای طرحهای توسعه واحدهای فراوری میوه و کنسانتره در خوی نوید بخش افزایش تولید و اشتغال در این واحدها است .
نباتی مدیر کارخانه تولید کنسانتره و آبمیوه خوی از اجرای طرح توسعه این واحد با ظرفیت بیش از300 تن تولید پوره میوه خبر می دهد و می گوید : تا پایان سال با بهره برداری از این خط تولید با بیش از 70 میلیارد ریال سرمایه گذاری ، جذب و تبدیل میوه به پوره در این واحد 40 درصد افزایش می یابد و برای بیش از 30 نفر فرصت شغلی جدید ایجاد فراهم می شود .
توسعه و تکمیل زیر ساخت واحدهای تولید کنسانتره و آبمیوه یک کام مهم در جهت توسعه صادرات غیر نفتی است .
درآذربایجان غربی 53 واحد تولید کنسانتره و آبمیوه با ظرفیت 760 هزار تن فعال هستند که این واحدها برای 5 هزار 200 نفر فرصت شغلی ایجاد کرده اند .