به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکزکیش، سمپوزیوم فرصت های سرمایه گذاری کشورهای عضو اکو 20 تا 22 آذر در کیش برگزارشد و یکی از محورهای این همایش بین المللی ، توسعه توریسم سلامت بود.
علی رضا دژبُد مدیر اجرایی این سمپوزیوم گفت: با توجه به علاقمندی مردم اربیل عراق به درمان در کشورمان و توجه به گردشگری سلامت ایران ، نمایشگاه گردشگری سلامت هفته آینده در اربیل برگزار می شود.
فلاحت کارشناس شورای راهبردی گردشگری سلامت نیز گفت: گردشگری صنعتی پویا و اشتغالزا است و درآمد این صنعت جایگزین مناسبی برای فروش نفت به حساب می آید .
وی افزود: توسعه توریسم سلامت و مهارت پزشکان ایرانی موجب شده است بسیاری از خارجی ها برای درمان به ایران سفر کنند.
توسعه گردشگری سلامت از مرزهای ایران فراتر رفته است به طوریکه حسین نیکو نام رئیس انجمن گردشگری سلامت خراسان رضوی از پذیرش 23 هزار بیمار خارجی در سال 97 خبر داد و گفت: جمهوری اسلامی ایران بزرگترین جذابیت گردشگری سلامت در منطقه است.
برگزاری سمپوزیوم فرصت های سرمایه گذاری کشورهای عضو اکو موجب شد توانمندی های گردشگری ایران به کشورهای عضو اکو بیشتر معرفی شود.
محمد ابراهیم لاریجانی مدیر کل بازاریابی و تبلیغات وزارت گردشگری نیز از معرفی دو مقصد گردشگری کشورمان در سال های آینده خبر داد و گفت: ساری مرکز مازندران در سال 2022 و اردبیل در سال 2023 پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو معرفی شدند.
دفتر تخصصی نشست کشورهای عضو اکو در کیش راه اندازی شده است و این نشست از این پس هر ساله در کیش برگزار می شود.
اکو یک سازمان منطقه ای دولتی محسوب می شود که در سال 1985 از سوی ایران ، پاکستان و ترکیه با هدف پیشبرد همکاریهای اقتصادی ، فنی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد.
افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، ترکیه ، قرقیزستان، ازبکستان، ایران، پاکستان و تاجیکستان اعضای سازمان اکو هستند.