تسریع بر تشکیل کمیته پیگیری تاخیر طرحهای عمرانی آمل
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران گفت: دستور ویژه استانی برای تشکیل کمیته پیگیری تاخیر طرحهای عمرانی آمل داده شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، روند اجرای برخی طرحهای عمرانی در شهرستان آمل را مناسب ندانست و دستور داد کمیتهای برای پیگیری و بررسی علت تاخیر اجرای برخی از طرحهای عمرانی شهرستان آمل هرچه سریعتر تشکیل شود.
مفید غلامی راد از طرحهای عمرانی و نیمه کاره شهرستان آمل از جمله دانشکده دامپزشکی، مدرسه ابن سینا، هنرستان کارودانش خیرساز صفایی ، سالن ودیواره بزرگ سخره نوردی، قطعه پایانی چهارخطه کردن جاده چمستان به آمل ، اجرای طرح ساماندهی حاشیه رودخانه هراز بازدید و درجریان روند وعلت توقف اجرای برخی از این طرحها قرارگرفت.
او گفت: هرچند پیشرفت اجرای برخی طرحهای عمرانی آمل خوب بود اما برخی دیگر از طرحها مشکلاتی داشته که هرچه زودتر با تشکیل کمیته پیگیری با حضور فرماندار و مسئولان شهرستان و نیز مدیران کل دستگاههای اجرایی استانی مرتبط با پروژه موانع و علل تاخیر چند ساله آنها بررسی وتصمیم گیری شود.
حمایت استانی از اجرای طرح ساماندهی وگردشگری رودخانه هراز
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران به اجرای طرح ساماندهی وگردشگری رودخانه هراز به طول حدود ۸ کیلومتر درشهرآمل توسط شهرداری این شهر اشاره کرد و افزود: شهرداری آمل با تهیه برنامهای جامع وانجام طرحهای مطالعاتی در راستای ساماندهی بستر وحاشیه وحریم رودخانه ونیز فراهم کردن زمینههای طرحهای گردشگری درحاشیه این رودخانه توسط سرمایه گذاران را هدفگذاری واولویت بندی کرده است.
غلامی راد گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران در راستای وظیفه سازمانی که دارد اعتبارهایی را برای حمایت از طرحهای مناسب با ایجاد ساماندهی وطرحهای گردشگری متناسب با روند پیشرفت طرحها اختصاص خواهد داد.
او درخصوص میزان اعتبار پیش بینی شده برای اجرای این طرح وکلان شهری درآمل را منوط به ارائه نقشه نهایی شده و برآورد هزینهای از سوی شهرداری آمل اعلام کرد و افزود: البته سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران تلاش خواهد کرد تا ازمحل طرحهای مربوط به توسعه ورزش همگانی (جاده سلامت) اعتبارهای حداقلی را تامین تا این طرح کلان زیربنایی، توسعه وتحول ساز درامر زیباسازی شهری وگردشگری درشهرآمل اجرایی شود.
دو طرح کلان شهری برای هر شهر
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، دربخش دیگری با اشاره اینکه در رویکرد جدید و برخلاف سالهای گذشته امکان تعریف وپیش بینی حداقل ۲ طرح مهم شهری با حمایت این سازمان از گلوگاه تا رامسر به عنوان یک ضرورت به شهرداران اعلام شده است، گفت: تمرکز وهدف ازاین اقدام پیشبرد طرحها واجرای آنها درکوتاهترین زمان وپیشگیری از هدر رفت هزینهها ناشی از طولانی شدن آنها است.
غلامی راد با بیان اینکه حدود ۶۰ طرح مهم عمرانی در سطح حوزه شهری توسط شهرداریهای مازندران دراین رویکرد جدید درسطح شهرهای استان درحال اجرا است، افزو: سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران امسال حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرحهای شهری به شهرداریها اعتبار اختصاص داده که علاوه برآن شهرداریها نیز ازمحل منابع اعتبارهای خودشان این رقم را تا دو برابر افزایش خواهند داد.
او گفت: هدف نهایی دراین بخش برطرف کردن مسائل ونیازهای مهم شهری با اجرای طرحهای مورد نیاز و جدی شهروندان و کمک به ارتقاء درآمد پایدار شهری وکمک به شهرداریها است.
وجود ۵ هزار طرح عمرانی نیمه کاره درمازندران
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران درعین حال شمار طرحهای نیمه کاره دراین استان را هم اکنون حدود ۵ هزار طرح اعلام کرد وگفت: این تعداد به غیر از طرحهای ملی هست که درمناطق مختلف استان درحال اجرا میباشد.
غلامی راد افزود: البته بسیاری از این طرحها ساماندهی و هدفگذاری شده تا تعداد زیادی ازآنها حداقل تا پایان دولت فعلی تکمیل و بهره برداری شود.