با رونمایی از نخستین کمباین برنج ایرانی و نیز افتتاح خط تولید این محصول در اراک، کشاورزان دیگر با کمباین ایرانی برنج برداشت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ در مراسمی از نخستين كمباين برنج ایرانی رونمایی و خط توليد كمباين برنج در شركت كمباين سازي ایران با حضور مسئولان در اراک افتتاح شد.
مدیر عامل شرکت کمباین سازی ایران گفت: از یک سال پیش کار تحقیق و فرآیند تولید کمباین برداشت برنج در این شرکت آغاز شد و با رونمایی از این محصول جدید و افتتاح خط تولید این محصول تماما ایرانی بخش بزرگی از نیاز کشور مرتفع می گردد.
حمیدی فر ادامه داد: ظرفیت سالانه خط جدید این کارخانه تولید 1000 دستگاه کمباین برداشت برنج است و گامی بلند در راستای پیشبرد برنامه ی توسعه مکانیزاسیون جهاد کشاورزی برداشته شده است.
وی البته نابرابری عرصه رقابت بین تولید کننده ایرانی و محصولات وارداتی را دغدغه این مجموعه دانست و گفت: برای تولید کمباین برداشت برنج ایرانی ارز آزاد صرف می شود و این درحالی است که کمباین های برداشت برنج خارجی با ارز دولتی وارد کشور می شود که این ضربه مهلکی بر پیکره تولیدات داخلی است.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی هم گفت: امروز حاصل تلاش شبانه روزی کارگران و مهندسان در طراحی و ساخت این محصول ایرانی به ثمر نشسته و کشور قدم های خودکفایی در بخش کشاورزی را با شتاب هر چه تمام بر می دارد .
خاکسار تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در قطع وابستگی به خارج و پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی رکن اصلی این تولید ملی دانست و گفت : امید است با تولید و عرضه این محصول از کشاورزان و شالیکاران ایرانی حمایت شود .
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون جهاد کشاورزی کشور هم گفت: دو هزار و 500 دستگاه نیاز کشور به کمباین برنج است که با راه اندازی خط تولید این محصول امید است 80 درصد این نیازبا محصولات داخلی تامین شود.
عباسی افزود: در سال گذشته بیش از 15 میلیون دلار ارز از کشور برای واردات کمباین برداشت برنج صرف شد که با چرخش چرخ خط تولید این محصول در ایران واردات محدود خواهد شد.
وی مقرون به صرفه بودن، ارائه خدمات پس از فروش و کاهش ریزش محصول را از مزیت های کمباین برداشت برنج ایرانی عنوان کرد.
رونمایی از نخستین خط تولید و مونتاژ کمباین مخصوص برداشت برنج کشور در اراک در حالی صورت می گیرد که تاکنون کمباین های برنج مورد نیاز کشور در برداشت برنج به صورت صددرصدی از خارج کشور وارد می شد و در اختیار کشاورزان قرار می گرفت.
شرکت کمباین سازی ایران حدود نیم قرن در این صنعت فعال است و هم اکنون با ٣٥٤ نفر اشتغال، ظرفیت تولید سالانه هزار و ٢٠٠دستگاه کمباین را دارد.
استان مرکزی با 90 هزار بهره بردار جزء 10 استان برتر کشور در بخش کشاورزی است.
اگر دلالان کالا و ارز دستشون قطع بشه
صنعت پیشرفت خواهد کرد.