با هدف ترویج غذای سالم جشنواره تغذیه سالم در یاسوج برگزار شد.
دبیر برگزاری این جشنواره گفت:در این نمایشگاه ۱۰۰ دانش آموز با همکاری اولیاء غذاهای سالم وسنتی را تهیه و در معرض دید قرار دادند.
معصومه نجفی افزود: این جشنواره با هدف آشنایی دانش آموزان با تغذیه سالم، خانگی و غذاهای متناسب فصل برگزار شد.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه برنامه انگیزشی نیز برای استفاده از غذاهای سنتی وخانگی اجرا شد.
بهداشت یار دهان ودندان دانشگاه علوم پزشکی استان هم گفت: یکی از عوامل اصلی پوسیدگی دندان کودکان تغذیه نامناسب است.
علی پور افزود: غذاهای خانگی و پر فیبر مانند انواع غلات وحبوبات، انواع گوشتهای قرمز وسفید وماهی به صورت متعادل، سبزیجات ومیوههای فصل ومصرف روزانه لبنیات برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ها مناسب هستند.