جشنواره بزرگ غذای سالم در سه بخش غذاهای ایرانی، فرنگی و سنتی در باغ بنوشکه گچساران با استقبال چشمگیر مردم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، در این جشنواره ۵۸ هنرمند در زمینه پخت و تزیین خوراکیهای ترش و شیرین با هم رقابت کردند. ۱۲ هنرمند برتر این مسابقه با گزینش هیات داوران معرفی و با اهدای جوایزی از آنان تقدیر شد. پخش موسیقی محلی با گویشهای لری و ترکی، اجرای طنز با حضور هنرمندان شبکه استانی دنا از دیگر بخشهای این جشنواره بود. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در این آیین گفت: برگزاری جشنوارههای غذا، موسیقی و صنایع دستی از راهکارهای افزایش جذب گردشگر است. محمود باقری افزود: برپایی جشنوارهها ضمن افزایش فضایی شاد برای تفریح شهروندان به احیای سنتها و آیینها نیز کمک میکند. فرماندار گچساران نیز در این آئین گفت: گردشگری به عنوان سومین صنعت درآمدزای کشور که برعکس نفت تمام ناشدنی نیز هست نیازمند کشف تجربههای تکرار ناشدنی برای جذب ایرانگردان و جهانگردان است. عبدالرحیم رحیمی افزود: غذاهای محلی، آواها و نواهای سنتی، پوشش لباس محلی که در جشنوارهها معرفی میشود در کنار طبیعت زیبا و ایجاد زیرساختهای گردشگری در گچساران میتواند صدها فرصت شغلی ایجاد کند. شهرستان ۱۲۴ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.