معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی بر لزوم ایجاد سامانه هوشمند تولید برای سنجش پتانسیلهای بخش کشاورزی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی ، شهدی در جلسه شورای راهبردی کشاورزی استان که با موضوع رسیدگی و رفع موانع و مشکلات تولید و صادرات محصولات کشاورزی و با حضور نمایندگان تشکلهای بخش کشاورزی در استانداری برگزار شد، با اشاره به اهمیت ایجاد یک نظام نامه و سامانه هوشمند تولید برای سنجش نیازهای استان و پتانسیلهای موجود در بخش کشاورزی گفت:
وی ادامه داد: با ایجاد این سامانه هوشمند مدیران بخش کشاورزی میتوانند، تولید و مصرف، صادرات، ظرفیتهای تبدیلی و سایر اطلاعات کشاورزی را در آن رصد و مدیریت کنند.
وی با اشاره به اینکه به این طریق میتوان یک تعادل بین تولید و مصرف تولیدات کشاورزی در استان ایجاد کرد، گفت: تولید مبتنی برقرارداد امروز در دنیا مطرح است و برای اتصال بنگاههای خرد استان به بازارهای جهانی نیازمند تولید مبتنی بر قرارداد هستیم.
شهدی زیر ساختهای الکترونیکی را جزو نیازهای استان در توسعه بخش کشاورزی بیان کرد و افزود: برای توسعه بخش کشاورزی آذربایجان غربی باید فن آوریهای نوین را به بخش تولید و کشاورزی وارد کرد و موفقیت بخش کشاورزی با این فنآوریها تسریع خواهد شد.
شهدی با اشاره به چالشهای موجود دراین بخش ادامه داد: چالشهای متعددی در این بخش در استان وجود دارد که یکی از چالشها روند جمع آوری سیب صنعتی است.
معاون استاندار آذربایجانغربی اضافه کرد: بررسی روند پرداختها در بخش کشاورزی از جمله گندم و چغندرقند، صادرات و تجاری سازی و برند سازی از مشکلات استان است که نباید اجازه دهیم مشکلات و موانع موجود جایگاه استان را کمرنگ نماید.
شهدی با تاکید بر حضور فعالان بخش کشاورزی استان در بازارهای جهانی اضافه کرد: برای ورود به بازارهای جهانی نیازمند اجرای طرحهای بزرگ مقیاس برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر هستیم.
وی ادامه داد: با مشارکت و کار تیمی و استفاده از نخبگان در تشکلها و دانشگاهها میتوان در این بخش به اهداف عالی و متعالیتر و افزایش درآمد کشاورزان دست یافت.