رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی گفت: تنظیم گرهای رسانه فقط تنظیم گر محتوا نیستند و وجوه مختلفی مانند تکنیکی، فنی و اطلاعات شخصی را تنظیم میکنند.
وی با اشاره به اینکه ما مقررات را به رسانهها اعلام میکنیم، گفت: مدیران رسانهها مسوول محتوا هستند و ما از راه نظارت پسینی نظارت میکنیم که آیا استانداردهای محتوایی در خروجی لحاظ شده است، زیرا محتواها را از قبل نمیبینیم.
امامیان افزود: در این نظارتها از شکایتهای مردمی و پیشنهادهای نهادهای مردمی بهره گیری میکنیم.
وی درخصوص نسبت ارتباطی سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر با نهادهای نظارتی گفت: طی توافقی که با نهادهای نظارتی داریم قرار بر این است که نهادهای نظارتی، مستقیم ورود نکنند و در ابتدا نهادهای تنظیم گر وظیفه تخصصی دارند که اگر نیاز به ارجاع به دستگاه قضایی باشد ارجاع دهند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی افزود: دغدغه ما دغدغه محتوایی نیست و مدیران رسانهها فرهنگی هستند و در شیوه مقرراتی رسانهها تاکنون به نحو احسن عمل کرده اند.
وی با بیان اینکه تنظیم گری، صدور مجوز و نظارت بر رسانهها از مهمترین مسوولیتهای این سازمان است، گفت: تاکنون ۷۳ مجوز برای فعالیت رسانهها صادر شده است و روز به روز تقاضای مجوز نیز بیشتر میشود.
امامیان افزود: کانالهایی که تولید محتوای منظم و حرفهای میکند و وب سایت دارند یک رسانه را تشکیل میدهند.
وی با اشاره به اینکه صوت و تصویر، تعریف مورد اجماع جهانی دارد گفت: هر خدمت رسانهای که به نحوی رسانه صوتی و تصویری حساب شود، شامل رسانه صوتی و تصویری میشود.
رییس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی با بیان اینکه یکی از اصلیترین دغدغه تنظیم گران، شفافیت و بی طرفی و چارچوب قانون اساسی رسانهها مبتنی بر مبانی قانون اساسی است، گفت: رسانه ملی مقررات خاص خود را دارد و تفاوت ماهیتی رسانه ملی با رسانههای خصوصی مانع رقابت رسانههای خصوصی با رسانه ملی میشود.