معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی: کیفیت نان استان مرکزی از سایر استان ها بهتر است
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی باید به تفکیک آرد تولیدی در شهرستان های مختلف بپردازد و گزارشی از کیفیت و نحوه و نوع عرضه آرد و نان ارائه دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی بیان کرد: علی رغم اینکه در سال گذشته در خصوص قیمت نان افزایش قیمت در استان صورت پذیرفت باید کمیته ای در خصوص بررسی بحث قیمت نان در استان مرکزی تشکیل شود.
فرخی اضافه کرد: در نحوه عرضه آرد بین واحدهای صنفی و نانوایی مشکلاتی وجود دارد که لازم است دقت بیشتری در این خصوص انجام گیرد تا بتوانیم از کسانی که در عرصه آرد و نان سرمایه گذاری می کنند و یا اشتغال دارند حمایت بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل جدید در خصوص اینکه کارخانه های آرد در هر استان متولی تامین آرد واحدهای صنفی و نانوایی در آن استان هستند، اظهار کرد: در گذشته هر واحد نانوایی آرد مورد نیاز خود را با توجه به شناخت و کیفیت آرد از کاخانجات مختلف تهیه می کرد تا بتواند محصول بهتری را ارائه کند که به نظر می رسد حال با متوقف شدن این فرایند، برای فعالین حوزه صنف نانوایی اخلال هایی پیش آمده که احتمال نامه نگاری و اعتراض وجود دارد.
كارگروه گندم، آرد و نان استان مركزي با موضوع بررسي وضعيت كيفيت نان در سطح استان به رياست فرخي معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار و با حضور مديران كل اقتصادي و مسئولين مربوطه برگزار شد.