بار میکروبی ۷۴درصدی لبنیاتهای سنتی استان
بار میکروبی ۷۴درصد لبنیاتهای سنتی کهگیلویه و بویراحمد بالاتر از استاندارد است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، مدیرکل دامپزشکی این استان با بیان اینکه عرضه شیر خام ممنوع است، گفت: بار میکروبی شیر لبنیات سنتی بالاتر از استاندارد است.
عبدالله بهمنش افزود: طبق آزمایشات انجام شده بار میکروبی که شیر خام دو ساعت پس از دوشیدن دارد بسیار بالا است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه در برخی موارد رقیقسازی شیرخام با آب انجام میشود، اضافه کرد: شیرخامی که در گاوداریها تولید میشود باید پاستوریزه شده سپس به دست مردم برسد.