ذبح ماهانه ۳ هزار راس دام در کشتارگاه کهگیلویه+فیلم
رئیس دامپزشکی شهرستان کهگیلویه گفت: ظرفیت کشتارگاه این شهر ۳ هزار راس دام سنگین و سبک است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رئیس دامپزشکی شهرستان کهگیلویه گفت: به منظور جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک بین انسان و حیوان از طریق گوشت، لاشه های بدست آمده در این کشتارگاه به مدت 24 ساعت در دمای منفی 4 درجه سانتیگراد در سردخانه کشتارگاه نگهداری و پس از 24 ساعت توسط خودروی مجهز به یخچال به بازار عرضه گوشت حمل می شود.
علی اکبر حسینی از شهروندان خواست از کشتار غیر مجاز دام خودداری و گوشت و فرآورده خامِ دامی خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی که دارای پروانه بهداشتی هستند، تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را با سامانه 1512 به شبکه دامپزشکی گزارش کنند.
فرماندار شهرستان کهگیلویه نیز اضافه کرد: در راستای نظارت بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتارِ دام های سبک و سنگین توسط کارشناسان بازدید انجام می شود.
علیرضا اتابک با بیان اینکه طرح تجمیع کشتارگاه های سنتی می تواند بیشترین کمک را به این طرح کند و فراورده های گوشتی سالم و بهداشتی را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد افزود: کشتارگاه دام شهرستان کهگیلویه با ظرفیت کشتار روزانه 100 راس دام کوچک و بزرگ، برای تامین گوشت مورد نیاز در هر شیفت کاری برای شهرستان کهگیلویه و مناطق همجوار طراحی و احداث شده است.
وی با بیان اینکه این کشتارگاه، به همت شهرداری دهدشت احداث و راه اندازی شده، گفت: با برنامه ریزی انجام شده رفع موانع موجود و اختصاص اعتبارات لازم، مشکلات کشتارگاه شهرستان کهگیلویه رفع خواهد شد.