برداشت زرشک از باغ های شهرستان های استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مسوول امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، 21 هکتار از باغ های این استان را زیر کشت زعفران دانست و گفت: 11 هکتار از وسعت این باغ ها بارور و بقیه نهال است.
احمدرضا رییس زاده عملکرد دانه های سرخ زرشک را در هرهکتار حدود یک تن برشمرد و افزود: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت در پایان آبان 21 تن زرشک از باغ های بارور این استان برداشت شود.
وی برخوار، سمیرم ، شاهین شهر، خوانسار، چادگان ، فریدونشهر وکاشان را از مناطق تولید کننده زرشک این استان با رقم بومی قائن برشمرد و گفت: این محصول باغی چند سالی است براساس طرح تغییر الگوی کشت، باتوجه به اینکه این زرشک مقاوم به خشکی و کم آبی و از گونه های دارویی است تولید آن در این استان رونق گرفته است .
درمان التهاب و بهبود انواع عفونتها ، مبارزه با عفونتهای دستگاه ادراری ،بهبود گلودرد، گرفتگی بینی، درمان سینوزیت و بهبود برونشیت، سلامت قلب و پیشگیری و بهبود دیابت از خواص بی نظیر زرشک است.