برداشت فندق در گیلان30 درصد افزایش یافت.
منوچهر پارسافر با اعلام اینکه امسال سال آور فندق در گیلان بود افزود : مهمترین علت افزایش تولید شرایط مساعد آب و هوایی ، رعایت اصول باغداری، هرس ، آبیاری و تغذیه مناسب است.
وی گفت: شهرستان های رودسر، سیاهکل، املش ، تالش ، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود : 8 واحد فرآوری و بسته بندی فندق در شهرستان های رودسر، املش و سیاهکل فعال است.
منوچهر پارسافر گفت : فندق های برداشت شده علاوه بر مصرف در داخل استان به استان های دیگر هم فرستاده می شود.
وی توسعه باغات فندق را یکی از برنامه های سازمان جهاد کشاورزی گیلان اعلام کرد وافزود : در 2 سال اخیر با دادن نهال های یارانه ای به باغداران در هزار و500 هکتار از زمین های شیب دار استان فندق کاشته شد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان به باغداران توصیه کرد برای توسعه باغات خود از ارقام پرمحصول سازگار با شرایط اقلیمی استفاده کنند.
85 درصد فندق کشور در گیلان تولید می شود.
برداشت فندق از نیمه مرداد آغاز می شود و مهرماه به پایان می رسد.
فندق پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم دارد.
مصرف این محصول برای تقویت حافظه و درمان بیماری های گوارشی موثر است.