مدیر جهاد کشاورزی ساوه از تولید 937 تن تخم مرغ نیمه نخست امسال در این شهرستان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ شریفی گفت: در شش ماهه نخست امسال 22 هزار تن شیرخام، 9 هزار تن گوشت قرمز و حدود 6 هزار تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری شهرستان ساوه تولید و وارد بازار مصرف شده است.
وی افزود: همچنین هفت هزار کندوی پرورش زنبور عسل نیز در این شهرستان وجود دارد که بخشی از آنها در دشت مرکزی و بخشی دیگر نیز در بخش نوبران مستقر هستند.
مدیرجهادکشاورزی ساوه گفت: عسل تولیدی ساوه دارای کیفیت مطلوبی است وتوان رقابت با عسل سایر مناطق کشور را دارد.
شریفی در ادامه افزود: جهاد کشاورزی به متقاضیان واجد شرایط پروانه احداث واحد دامداری صادر و برای دریافت تسهیلات نیز به بانک های عامل معرفی می کند و در این خصوص محدودیتی وجود ندارد.
وی گفت: به دلیل اشباع ظرفیت شهرستان در زمینه واحدهای پرورش طیور ، مجوزی صادر نمی شود مگر آنکه سرمایه گذار بخواهد زنجیره تولید تا عرضه را در قالب یک طرح انجام دهد.