پخش زنده
امروز: -
۵۱ هزار تن گوشت مرغ امسال در این استان تولید شده که در این شاخص استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد رشد دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز دراین میزگرد گفت: ۵۱ هزار تن گوشت مرغ امسال در این استان تولید شده که در این شاخص استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد رشد دارد و این مهم نشان از حرکت رو به جلو در صنعت مرغداری این خطه است.
اخوان افزود: ۵۹۵ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۲ میلیون قطعه جوجهریزی در هر دوره در استان مرکزی وجود دارد که در سال جاری ۲۴ میلیون قطعه جوجهریزی در آنها صورت گرفته است.
وی یادآور شد: میزان جوجهریزی مرغداریهای استان پارسال ۲۸ میلیون قطعه بود و ۶۱ هزار تن گوشت در این واحدها تولید شد که استان در این زمینه رتبه نهم را در کشور به خود اختصاص داده است.
مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ۳۵ درصد تولید گوشت مرغ استان مرکزی مازاد بر مصرف است و به استانهای همجوار از جمله استان تهران ارسال میشود.
اخوان نوسانات بازار و بالابودن هزینه تولید را از جمله مهمترین مشکلات مرغداران استان مرکزی عنوان کرد و گفت: باتوجه به شرایط اقتصادی و نوسانات بالای قیمت مرغ اکنون واحدهای تولیدی این محصول با یک سوم ظرفیت به تولید اشتغال دارند.
وی، نبود سرمایه در گردش را از دیگر مشکلات مرغداران استان مرکزی عنوان کرد و افزود: تسهیلات رونق تولید به مرغداران ارایه میشود ولی مقدار آن ناچیز است و دردی از تولیدکنندگان این بخش دوا نمی کند.
مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ۸۸ واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت چهار میلیون قطعه در این استان فعال است.
اخوان افزود: ۳۸ هزار تن تخم مرغ سال گذشته در استان مرکزی تولید شد که ۵۵ درصد این تولیدات مازاد بر مصرف بود و به استان های همجوار ارسال شد.
وی ادامه داد: استان مرکزی با تولید این میزان تخم مرغ رتبه نهم کشور را از آن خود کرده است.
استان مرکزی دارای 800 واحد مرغداری صنعتی،491 واحد گاوداری صنعتی و 191 واحد کارگاه پرورش آبزیان است.