برداشت انگور در شهرستان جوین امسال ۴۰درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: در این شهرستان هزارو 470هکتار انگور دیم
علیرضا هاشم آبادی افزود: پارسال از هر هکتار دوهزار و 500کیلوگرم انگور برداشت شد که این میزان امسال به سه هزار و 500کیلوگرم افزایش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: 90درصد از انگور برداشت شده در جوین به شهرستانهای اطراف ارسال و 10درصد به صورت تازه خوری، غوره گیری و شیره انگور و کشمش در این شهرستان استفاده می شود.
در شهرستان جوین با توجه به آب و هوای منطقه، کشت انگور هم به صورت دیم و هم آبی وجود دارد که بیشتر تاکستان های دیم در بخش پیراکوه هستند.