نماینده ولی فقیه در استان گفت: تأمین امنیت و سلامت غذایی و فرآوردههای خام دامی از وظایف دامپزشکی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ آیت الله دری نجف آبادی در دیدار با کارکنان اداره کل دامپزشکی استان، کار دامپزشکی را کاری بسیار وسیع و گسترده و در عین حال ارزشمند و حساس دانست چرا که با سلامت مردم در ارتباط است.
وی با تاکید بر اهمیت و حفظ سلامت مردم افزود: وظیفه کارکنان دامپزشکی بسیار سنگین است و باید هوشیار باشید دامپزشکی نقش مهمی در سلامت جامعه و پیشگیری از بروز بیماری ها دارد
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه بخش عظیمی از اقتصاد کشورمان مربوط به به دام و فرآوردهها بخش دام باشد گفت: با حمایت از مجموعه دامپزشکی و افزایش کیفیت میتوان در حوزه تولیدات فرآورده های دامی دام به خودکفایی برسیم و با کوتاه کردن دست دلالان و فرصت طلبان در حوزه تولید دام و گوشت به خودکفایی برسیم و بهترین صادر کننده محصولات دامی باشیم.
آیت الله دری نجف آبادی در ادامه با بیان اینکه باید حمایتها و سرمایهگذاریها در بخش دامپزشکی بیشتر شود افزود: برای جلوگیری از بیماری و آلودگی دام در کشور باید پیشگیری برای جلوگیری از ورود آلودگی و بیماری دام به کشور و افزایش سرمایهگذاری در این بخش، آموزش همگانی و عمومی در این حوزه و ایجاد مراکز پژوهشی و تحقیقاتی برای شناسایی بیماریها و ایجاد آمادگی برای مقابله با بیماریها دامی و نیز کادرسازی و استفاده از افراد مستعد و علاقهمند است.
وی همچنین بر نظارت و بازرسی های بهداشتی بر کشتارگاهها و مراکز عرضه مواد خام دامی نیز تاکید کرد و گفت: باید بستر لازم را برای رشد و پویایی و سلامت جامعه فراهم شود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی هم با ارائه گزارشی از وضعیت دامپزشکی گفت: طی یک سال گذشته خوشبختانه اقدامات خوبی در جهت کنترل بیماری های دامی صورت گرفته و توانستیم بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و دام را کنترل کنیم.
شانقی در ادامه به اجرای طرح رتبهبندی کشتارگاههای طیور استان اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح موجب ارتقاء کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ خواهد شد.
وی همچنین از افزایش 28 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان مرکزی در شش ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: در این مدت 29 هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.