ولیعهد سعودی که چهار سال جنگ و محاصره را بر مردم یمن تحمیل کرده است، گفت جامعه جهانی باید با قدرت در برابر ایران بایستد!
بن سلمان افزود: آمریکا هیچ گاه رسما اعلام نکرد که من دستور قتل خاشقجی را صادر کرده ام. من خاشقجی را نکشتم، این قتل اقدام بسیار زشتی بود و در برابر آنچه مسئول بوده ام، متعهد هستم.
وی همچنین ادعا کرد: اگر اقدامات ایران را متوقف نکنیم قیمت نفت بالا خواهد رفت. راه حل سیاسی را در برابر ایران نسبت به راه حل نظامی ترجیح می دهم. ایرانی ها خواهان گفتگو و مذاکره نیستند. ریاض و واشنگتن از دیدار روحانی با ترامپ استقبال کردند اما ایرانی ها نپذیرفتند.
ولیعهد سعودی ادامه داد: با پمپئو در این مورد که حمله به آرامکو اعلان جنگ است موافقم. حمله احمقانه به آرامکو پنج درصد از ذخایر نفتی جهان را هدف قرار داد. جامعه جهانی باید در برابر تهدیدات ایران که اقتصاد جهانی را به خطر می اندازد با قدرت بایستد!
وی که سرکرده حملات وحشیانه به مردم تحت محاصره یمن است و در دو عملیات اخیر مبارزان یمنی، ضربات سختی خورده است، مدعی شد: اگر ایران دست از حمایت از حوثی ها (انصارالله) بکشد، حل سیاسی بحران یمن ساده تر می شود.