رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر: در سال تحصیلی جدید حدود هزار و ۵۰۰ دانشجوی تازه وارد در مقاطع مختلف آموزش عالی وارد دانشگاه صنعتی امیرکبیر شدند
وی با بیان این که ۱۸ دانشکده در دانشگاه صنعتی امیرکبیر وجود دارد، گفت: سه دانشکده در رشتههای علوم پایه و دانشکدههای ریاضی، فیزیک، شیمی، مدیریت در این دانشگاه پذیرای دانشجویان است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به برخی از برنامههای اصلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: ارتقاء ملی در سطح بین المللی و قرار گرفتن در زمره صد دانشگاه برتر دنیا در سال ۱۴۰۴، قراگیری در بین دانشگاههای نسل سوم، و رفع نیازهای کشور از جمله برنامههای اصلی این دانشگاه است.
آقای معتمدی با اشاره به این که افزایش قراردادهای صنعتی و گسترش کارآفرینی و مهارت افزایی جزو برنامههای تدوین شده این دانشگاه در سالهای ۹۸ و ۹۹ محسوب میشود، گفت: در ۵ سال گذشته تاکنون واحدهای کارآفرینی که شامل مراکز پیش رشد، رشد و شرکتهای دانش بنیان است بیش از ۱۰ برابر افزایش یافت و قرار است در سال ۹۸ و ۹۹ تعداد این مراکز به بیش از ۲ برابر ظرفیت افزایش یابد.
وی در ادامه تأکید کرد: در سال تحصیلی جدید برج دوم فناور دانشگاه افتتاح میشود و برج فناور ابن سینای این دانشگاه نیز گسترش مییابد و امیدواریم در این عرصه طی سالهای ۹۸ و ۹۹ شاهد افزایش دو برابری ظرفیت باشیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برای جذب بهتر دانشجویان در بازار کار برنامههای خاصی داریم که از آن جمله میتوان به آغاز همکاری با اتاق بازرگانی تهران و فعالیت مدرسه کسب و کار اشاره کرد، همچنین دانشجویان در کنار تحصیل، مهارت افزایی را هم به عنوان فوق برنامه فرا میگیرند.
قرارداد ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر در چند ماه آینده امضا میشود
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تیمی از دانشگاه و تیمی از سازمان فضایی پیگیر مسأله ماهواره دانشگاه هستند و در چند ماه آینده قرارداد آن امضا میشود.
آقای سید احمد معتمدیا درباره آخرین وضعیت ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با توجه به اینکه هنوز یکسال از پرتاب ماهواره قبلی نگذشته است، اما پیگیر وضعیت این ماهواره هستیم.
وی با بیان اینکه بحثهایی در خصوص طراحی دوباره ماهواره مطرح شده است افزود: تکنولوژی ماهواره بالا بوده و ۵ سال زمان برای ساخت آن صرف شده است و هم اکنون تیمی از سوی دانشگاه و تیمی از سوی سازمان فضایی بر روی مسائل فنی ماهواره فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: امیدواریم با پیگیریهای صورت گرفته در چند ماه آینده قرارداد ماهواره امضا شود.
گفتنی است، زمستان پارسال ماهوارهای را که دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و ساخته بود در مدار قرار نگرفت.
ظرفیت نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۱۰ برابر شده است
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: طی ۵ سال گذشته با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته ظرفیت نوآوری این دانشگاه ۱۰ برابر رشد داشته است.
آقای سید احمد معتمدی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان تازه وارد دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر جزء قدیمیترین دانشگاههای کشور به شمار میرود.
وی افزود: قدمت یکی از عاملهای مهم در حوزههای علمی است و دانشگاههای بزرگ کشور نیز قدمت زیادی دارند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ویژگی دانشگاههای پلی تکنیک این است که علم را به صورت کاربردیتر دنبال میکنند که دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز این رویه را دنبال میکند.
آقای معتمدی افزود: یکی از ویژگیهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر سیاسی و اجتماعی بودن دانش آموختگان است، بنابراین دانش آموختگان ما یک بعدی نیستند و بیشترین مدیران کشور دانش آموختگان این دانشگاه هستند.
وی تأکید کرد: دانشگاههای بزرگ دنیا نیز به بحث مدیریت و فعالیتهای اجتماعی میپردازند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برنامه راهبردی این دانشگاه گفت: براساس این برنامه قرار است دانشگاه در سال ۱۴۰۴ جزء ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا و به عنوان دانشگاه نسل سوم فعالیت کند.
آقای معتمدی گفت: این دانشگاه در ۴ رتبه بندی مطرح دنیا شرکت و رتبههای خوبی را کسب کرده است.
وی افزود: دانشگاه نسل سوم دانشگاههایی هستند که در چرخه اقتصادی و توسعه کشور نقش بسزایی دارند. ما این موضوع را هدف قرار دادیم تا بتوانیم دانش آموختگان کارآمدتر داشته باشیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه گفت: دانش آموختگان این دانشگاه باید در کنار تحصیل مهارتهای لازم را داشته باشند.
معتمدی تأکید کرد: در بحث نوآوری طی ۵ سال گذشته ظرفیت دانشگاه حدود ۱۰ برابر افزایش یافته است و در سال تحصیلی جدید برنامه داریم ظرفیت نوآوری و فناوری دانشگاه را دو برابر کنیم.
وی گفت: دانشجویان نو ورود باید موضوع درس خواندن و پایه قوی را مورد توجه قرار دهند.
آقای معتمدی تأکید کرد: برخی از خانوادهها به دانشجویان مانند دوران دانش آموزی نگاه میکنند، اما باید بدانند که دانشجویان بزرگ و وارد جامعه شده اند. برخی از خانوادهها نیز به طور کامل دانشجویان رها میکنند که این موضوع نیز برای دانشجویان مشکل ایجاد میکند.
پذیرش ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجوی جدید در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
آقای محمد حسین کریمیان معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: برای سال تحصیلی ۹۸-۹۹ تعداد ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش شده اند.
آقای محمد حسین کریمیان گفت: این دانشگاه ۵۳۰ عضو هیأت علمی و ۱۳ هزار دانشجو دارد.
وی افزود: برای سال تحصیلی ۹۸-۹۹ تعداد ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجو جدید در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش شده اند.
آقای کریمیان گفت: این دانشگاه جزو دانشگاههای رتبه یک و دو در حوزه فنی و مهندسی ایران است، بنابراین آموزش و پژوهش در رده بالا به دانشجویان ارائه میشود.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه اولویت در دانشگاه تحصیل است، افزود: فضای دانشگاه با دبیرستان متفاوت است و فعالیتهای آموزشی و پژوهشی برعهده خود دانشجو است این درحالی است که دانشگاه کمک میکند، اما مسؤول تمام اقداماتی که انجام میشود خود دانشجو است.
وی تأکید کرد: در دانشگاه در سال اول فشار تحصیل بسیار بالا است که لازم است دانشجویان تلاش بیشتری در این سال داشته باشند.
معاون آموزشی دانشکاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشجویان لازم است ارتباط خود را با خانوادهها حفظ کنند.