پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر : براساس رتبه بندی کیواس این دانشگاه در حوزه ارجاعات به مقالات رتبه ۲۲ جهان را کسب کرده است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آقای دکتر سید احمد معتمدی در مراسم امضا تفاهم نامه میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت «فرابوم کسب و کاری نوآوری باز» با بیان اینکه این دانشگاه در زمینههای علمی و پژوهشی بسیار فعال است،گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه فعالیتهای علمی، تعداد مقالات و میزان ارجاع به مقالات در رتبههای خوب جهانی قرار گرفته است.
وی افزود: براساس رتبه بندی کیواس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه ۲۲ جهان در حوزه ارجاع به مقالات را کسب کرده است و به ازای هر استاد ۴ و ۲ دهم مقاله تولید میشود که این تعداد بسیار بالا است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: زمانی مطرح بود که دانشگاه باید الکترونیک شود، اما اکنون میگویند دانشگاه باید دیجیتالی شود که باید فاصله رسیدن به دیجیتالی شدن دانشگاه را کم کنیم.
وی اضافه کرد: امیداوریم این نوع توافق نامهها به قرارداد منجر شود و از این طریق بتوانیم دانشگاه را به سمت دیجیتالی شدن در مسائل مختلف مالی و اداری سوق دهیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: کارهای خوبی در حوزه دیجیتالی شدن فعالیتهای دانشگاه صورت گرفته است، اما قصد داریم این فعالیتها به صورت متمرکز توسعه یابد، بنابراین دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه دیجیتالی شدن فعالیتها میتواند به عنوان مکان آزمایش «پایلوت» مشخص شود و در صورت انجام این طرح، نتایج و راهبردها به دیگر دانشگاهها نیز بسط داده شود.
مدیرعامل بنیاد دانشگاه امیرکبیر: تأکید بر لزوم توسعه فعالیتهای دیجیتال محور در دانشگاهها
آقای مهندس مجتبی نوریان مدیر عامل بنیاد دانشگاه امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: فعالیتهای دیجیتال محور در دنیا و ایران در حال رشد است و دانشگاهها باید در این حوزه گام بردارند.
آقای مهندس مجتبی نوریان افزود: بنیاد دانشگاه امیرکبیر با توجه به ظرفیتهای دانشگاه و توانمندی و تجارب خود در بخش کسب و کار دیجیتال در صدد ایجاد نخستین مرکز دانشگاهی کسب و کار دیجیتال در کشور است که این مهم با مشارکت دانشگاه و بخش خصوصی انجام خواهد شد و امضاء این توافقنامه گامی در این جهت نیز است.
وی افزود: موضوع کسب و کار دیجیتال در دنیا چندان جدید نیست و مفاهیم آن نیز در کشور تدریس میشود، اما کسب و کار دیجیتال به صورت نظاممند و جامع در ایران پیگیری نشده است.
مدیر عامل بنیاد دانشگاه امیرکبیر با اشاره به فعالیت گروه بین رشتهای مهندسی فناوری اطلاعات در دانشگاه بر ظرفیت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راه اندازی و توسعه مرکز کسب و کار دیجیتال تأکید و خاطرنشان کرد، لازم است دانشگاهها به سمت فعالیتهای دیجیتال محور حرکت کنند و این حوزه در مراکز دانشگاهی توسعه یابد.
آقای مهندس نوریان با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده میان بنیاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و «شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز» گفت: این تفاهم نامه آغازی خواهد بود برای شناخت توانمندی دو طرف و تحلیل جامعتر محیط که امیداوریم در آینده قراردادهای دیگری را نیز منعقد کنیم.
مدرسه کسب و کار، راه دسترسی دانشگاه به صنایع برای ارائه خدمات علمی
آقای دکتر اکبرپور شیرازی رییس دانشکده مدیریت نیز در مراسم امضای تفاهم نامه میان بنیاد دانشگاه امیرکبیر و شرکت فرابوم گفت: مدرسه کسب و کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر فرصت خوبی برای ارایه خدمات آموزشی، پژوهشی و نوآوری متناسب سازی شده با نیازهای واقعی صنعت است.
آقای دکتر اکبرپور شیرازی افزود: در راستای دستیابی به هدف تبدیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر به دانشگاه نسل سوم، ایجاد مدرسه کسب و کار امیرکبیر با حمایت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی پیگیری میشود. با ایجاد مدرسه کسب و کار و تسهیل در دسترسی به صنایع فعال کشور، فرصت خوبی برای ارایه خدمات آموزشی، پژوهشی و نوآوری متناسب سازی شده با نیازهای واقعی صنعت به دست خواهد آمد.
وی افزود: گروه بین رشتهای مهندسی فناوری اطلاعات با همکاری ۵ دانشکده در دانشگاه صنعتی امیرکبیر کار خود را آغاز کرد. در این راستا در مهر امسال گرایش تجارت الکترونیک در دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشجو پذیرفت. امیدواریم در ادامه فعالیت این گروه میان رشتهای سایر گرایشهای پیشبینی شده به تدریج اجرا شود. گرایش فناوری اطلاعات با تمرکز بر اینترنت اشیا با همکاری دانشکده مهندسی برق، سیستمهای حمل و نقل هوشمند با همکاری دانشکده ریاضی، مدیریت امنیت سایبری با همکاری دانشکده مهندسی کامپیوتر و سیستمهای خدمات مالی و بانکداری الکترونیک با همکاری دانشکده مهندسی صنایع از جمله فعالیتهای پیشبینی شده برای این گروه بین رشتهای است.