رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم: یک ماه از برداشت فندق باغ های استان قم می گذرد و پیش بینی می شود ۲۰۰ تن محصول از این باغ ها برداشت شود.
وی افزود: برداشت فندوق با توجه به بارندگی های اخیر نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.
پورمیدانی گفت: روستای وشنوه در بخش کهک و روستای قاهان در بخش خلجستان با آب و هوای کوهستانی بیشترین میزان محصول فندق را دارا هستند.
فندق از محصولات پر آب بر به شمار می آید که زمان برداشت آن از پانزده مرداد آغاز می شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.
استان قم رتبه ششم را به لحاظ تولید فندق در کشور به خود اختصاص داده است.