یش از 10 هزار عدد بنچ مارک به منظور حفاظت از عرصه های منابع ملی ، ب در مرز منابع طبیعی غرب مازندران نصب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مازندران، معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران- منطقه نوشهر گفت: به منظور حفاظت از عرصه های منابع ملی از سال 84 تاکنون تعداد 10 هزار و 487 سازه بتنی بنچ مارک در مرز منابع ملی و مستنثیات اشخاص در غرب مازندران نصب شد.
بهروز بائی لاشکی افزود: این تعداد به طول 343 کیلومتر که فقط 10 درصد از مرز تفکیکی منابع ملی و مستنیات اشخاص را شامل می شود.
وی مرز اراضی منابع ملی با مستثنیات اشخاص در غرب مازندران را بیش از سه هزار کیلومتر اعلام کرد و افزود: اين طرح در حد و مرز اراضی ملی ومستثنیات اشخاص مطابق با نقشه اجرای مقررات ماده 56 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها اجرا مي شود.
به گفته وی از مزایای این طرح می توان به مشخص شدن حد و مرز اراضی ملی و مستثنیات قانونی اشخاص، جلوگیری از تصرف غیرمجاز اراضی ملی و تخریب منابع طبیعی، تسریع در پاسخگویی به استعلامها، توجیه اقتصادی و فنی مناسب، کاهش تخلفات و تشکیل پروندههای تخلف،تسریع در اجرای مأموریتهای محوله به یگان حفاظت، کاهش نیروی انسانی لازم برای حفاظت عرصه، قابلیت اجرا در کلیه شرایط آب و هوایی کشورو نیز امکان مشارکت سازمانهای مردم نهاد (NGO) در حفاظت از عرصههای منابع طبیعی را اشاره کرد .
معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی نوشهر با اعلام اینکه امسال از محل سفر مقام معظم رهبری و صندوق توسعه ملی 27 میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد کمربند حفاظتی (بنچ مارک) به این اداره کل در نظرگرفته شد، افزود: با این اعتبار بیش از سه هزار عدد بنچ مارک در 113 کیلومتر در مناطقي از روستاهاي پیمُد، کُجور، دلیر و الیت، طبرسو، پی قلعه، اسپندکلا، کُلمه، طائب کلا و مکارود در حوزه شهرهای چالوس ، نوشهر، كلاردشت و کجور در حال نصب است.
به گفته وی سه میلیارد ريال اعتبار نیز از محل صندوق توسعه ملی برای مبارزه با آفات شب پره شمشاد و تخم انگشتری در غرب مازندران نظر گرفته شد.