شهرستان ساری با تولید سالانه ۵۰ هزار تن شیر به عنوان قطب تولید فرآوردههای دامی مازندران شناخته شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: با توجه به جایگاه خاص سبوس در تغذیه دام به دلیل پروتئین با کیفیت بالا و فسفر زیاد آن، میتوان کمبود فسفر علوفه را با مصرف سبوس به علت دارا بودن کربوهیدرات به عنوان یک منبع تامین انرژی، جبران کرد. رضا پورفلاح با بیان اینکه پنج ماه امسال، ۲ هزار و ۶۳۴ تن سبوس گندم یارانهای در شهرستان ساری توزیع شده است افزود: از این میزان، ۷۲۹ تن برای کارخانه خوراک دام مازندران با هدف تولید خوراک دام اختصاص یافت. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به توزیع بقیه سبوسها میان تعاونیهای فعال شهرستان (برای دامداران) گفت: شهرستان ساری با تولید سالانه ۵۰ هزار تن شیر و ۶ هزار و ۲۵۸ تن گوشت قرمز به عنوان قطب تولید فرآوردههای دامی در مازندران شناخته شده است.