اجرای ۲۵۰ طرح اشتغالزا به همت بنیاد برکت در باشت
بنیاد برکت ۲۵۰ طرح کوچک اشتغالزا در قالب طرح سحاب با ۸۵ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان باشت اجرا میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویر احمد، مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در استان امروز در نشست شورای اشتغال باشت گفت: این طرح ها در زمینه های دام سبک، دام سنگین، کشاورزی ،شیلات و طیور اجرا خواهد شد.
سید علی سجادی با اشاره به اینکه این طرح های اقتصادی امسال اجرا می شود افزود: ۱۵ روستای هدف اشتغال برای این طرح ها شناسایی شده است.
مجری طرح های اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد:روستاهای سرابیز، برغون،آبدهگاه،تلچگاه،کته،لیراب،چالموره،بیدستان،چم بلبل،سعادت آباد،تل مویزی،شاه زینعلی و چاه تلخ از جمله مناطق اجرای این طرح ها در مرحله نخست هستند.
سجادی تصریح کرد: برای هریک از طرح های اشتغالزا ۱۰۰ تا ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی براساس نیاز پیش بینی شده است.
وی گفت: ارائه آموزش های فنی و مهارتی و راه اندازی صندوق پشتیبانی خرید نهاده های کشاورزی و سایر ابزارهای مورد نیاز بهره برداران از دیگر برنامه های بنیاد برکت برای حمایت از اشتغال در این روستاها است.
مجری طرح های اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد همچنین از پیش بینی یک هزار طرح اشتغالزایی از محل اعتبارات بنیاد برکت در استان خبر داد و گفت: طرح حمایت از ایجاد کسب و کارهای کوچک از سوی بنیاد برکت از سال گذشته در کهگیلویه و بویراحمد شروع شده است.
وی افزود: در سال گذشته ۳۳۵ طرح کوچک اشتغالزا در منطقه چاروسا از توابع شهرستان کهگیلویه اجرا شد.
فرماندار باشت نیز در این نشست با اشاره به خدمات بنیاد برکت در حوزه های بهداشت، مدرسه سازی، تامین آب روستایی و سایر زیرساخت های این شهرستان تاکید کرد: تحقق طرح های اشتغالزا تکمیل کننده خدمات ماندگار این موسسه در این شهرستان است.
مسعود حسینی افزود: از ۲ سال پیش تاکنون ۱۱۰ میلیارد ریال در زمینه تسهیلات روستایی عشایر در شهرستان باشت جذب شده است.
وی تاکید کرد: مشارکت با بانک توسعه تعاون برای اجرای طرح های اشتغالزا از دیگر برنامه های توسعه اقتصادی در باشت است.
بخشدار بوستان نیز در این نشست گفت: دهیاران این منطقه آمادگی کامل برای همکاری با بنیاد برکت برای تحقق این طرح ها را دارند.
مجید محمدی فر با یادآوری انحراف برخی طرح های اشتغالزا از مسئولان خواست با برنامه ریزی به صورت زنجیرۀ تولید تا مصرف زمینه تحقق اشتغال واقعی در این طرح ها را فراهم کنند.
شهرستان باشت دارای ۱۲۲ روستا و ۱۶ هزار و ۹۴۳ خانوار جمعیت روستایی است .