ما به دنبال ایجاد زنجیره گوشت گرم گوساله از مزرعه تا سفره در راستای متعادل کردن قیمت و بالا بردن کیفیت این محصول هستیم
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مرتضی رضایی امروز چهارشنبه در نشستی با حضور جمعی از نمایندگان فروشگاههای زنجیره ای، سازمان میادین میوه و تره بار، انجمن صنفی گاوداران ایران و شورای تامین کنندگان دام ایران افزود: با توجه به بهبود وضعیت تولید دام زنده در کشور، ما در صدد هستیم با تشکیل زنجیره ارزش، گوشت گوساله گرم تولید داخل را با قیمت و کیفیت مناسب به دست مردم برسد.
وی اضافه کرد: دامداریها هم اکنون با انباشت گوسالههای پروار شده آماده به بازار روبرو هستند که همین امر موجب شده قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله زنده به زیر ۳۰ هزار تومان برسد و بنابراین انتظار داریم مردم نیز این کاهش قیمت را در بازار حس کنند.
رضایی گفت: با توجه به کاهش قیمت گوشت گوساله زنده تولید داخل و ارزیابیهای صورت گرفته، قیمت هر کیلوگرم لاشه گرم گوساله در بازار باید حدود ۸۰ هزار تومان باشد و هر قیمتی بالاتر از آن حباب قیمت است.
وی تصریح کرد: متاسفانه فروشگاههای زنجیره ای، دامداران، اتحادیهها و تامین کنندگان دام آنقدر از هم فاصله گرفته اند که دلالهای مزاحم وارد عرصه شده و بر قیمت گوشت تاثیر گذاشته اند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: این درحالی است که تامین کنندگان دام کشور آماده اند گوشت گرم گوساله را به صورت لاشه با قیمت مناسب در اختیار فروشگاههای زنجیرهای و واحدهای قطعه بندی قرار دهند.
وی گفت: در راستای تعامل بیشتر و شکل گیری زنجیره گوشت گوساله تولید داخل، در آینده جلساتی با حضور واحدهای قطعه بندی و بسته بندی گوشت برگزار میکنیم.
در این نشست، رئیس تامین کنندگان دام ایران اعلام آمادگی کرد: روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن گوشت گرم گوساله به صورت لاشه را با قیمت مناسب در سطح تهران به طور مستقیم در اختیار بازار قرار دهد.
منصور پوریان گفت: ما آماده ایم در مرحله دوم عرضه گوشت دام سبک را آغاز کنیم.
همچنین در این نشست، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران نیز گفت: به رغم آن که قیمت هر کیلوگرم گوساله زنده تولید داخل از ۳۵ تا ۳۸ هزار تومان شب عید، اکنون به مرز ۳۰ هزار تومان رسیده، اما ما شاهد کاهش قیمت گوشت در بازار نبوده ایم.
احمد مقدسی افزود: واسطهها میان تولید کنندگان و مصرف کنندگان مانع کاهش قیمت شده اند.