معاون پژوهشی و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
تولید برنج با نگاه نظاممند
ارتقای تولید و پایداری برنج با در نظر گرفتن اجزای زنجیره تولید ممکن است
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، کامبیز بازرگان با بیان اینکه ارتقای تولید از نظر کمی، کیفی و پایداری تولید با در نظر گرفتن خواستههای اجزای زنجیره تولید ممکن است، افزود: باید به تولید برنج، نگاه نظامند داشته باشیم و این تنها راه نجات کشاورزی کشور است.
وی با تاکید به اینکه روز ملی مزرعه، روز گفتن و شنیدن است، ادامه داد: در این روز باید صدای کشاورزان را بشنویم.
بازرگان تصریح کرد: محصول و رقم معرفی شده زمانی موفق است و به تولید انبوه میرسد که کشاورز خوب بکارد و فروشنده در زمینه فروش، فروش خوبی داشته باشد و در نهایت مصرفکننده نیز با در نظر گرفتن شرایط برنج را پخت کند.
معاون پژوهشی و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تاکید کرد: یافتههای تحقیقاتی زمانی ارزش دارند که تأثیر آن دیده شود.
وی ادامه داد: گاهي ارقام خوب معرفی میشود، اما ذائقه مصرفکننده آن را نمیپسندد. امروز از افتخارات ما این است که ارقامی را معرفی میکنیم که ذائقه مصرفکنندگان آنها را میپسندد.