سیر مرودشت روانه بازار شد
کشاورزان مرودشتی امسال بیش از ۲ هزار تن سیر برداشت میکنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عباس دهقانیان کارشناس زراعت جهاد کشاورزی مرودشت گفت: امسال کشاورزان این شهرستان ۸۵ هکتار از زمینهای زراعی خود را به کشت سیر اختصاص دادند که پیش بینی میشود در پایان دو هزار و ۲۵۰ تن محصول سیر مرغوب برداشت شود.
وی تصریح کرد: محصول تولیدی به استانهای تهران، کرمان و شهرستانهای جنوبی ارسال میشود.
سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B۲، B۱ و B۳ است.
تقویت حافظه، کاهش فشار خون و افزایش ایمنی بدن از جمله خواص مصرف این محصول است .