رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران گفت: بودجه مازندران، امسال ۱۸درصد رشد داشت.
وی تصریح کرد:با گذشت حدود چهار ماه از سال جاری، پروژه های برنامه اقتصادمقاومتی در استان همچنان بدون اجرا باقی مانده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران افزود: برای مازندران در سال جاری ۳۰پروژه اقتصادمقاومتی شامل راه اندازی پنجره واحد، آببندان، پرورش ماهیان خاویاری، تولید برق، طرح های جمع آوری آبهای سطحی مصوب شد که با گذشت حدود چهار ماه از سال تاکنون تمامی این برنامهها در حد حرف باقی مانده است.
غلامی راد با تاکید بر اینکه بر اساس مصوبه شورای وزیران اجرای برنامههای اقتصاد مقاومتی در حیطه وظایف دستگاههای اجرایی قرار گرفت تصریح کرد: براساس این مصوبه به شورای برنامه ریزی استانها اجازه داده شد تا ۲۰درصد از بودجه عمرانی را برای کمک فنی و اعتباری پروژهها اختصاص دهد و این مصوبه نشان میدهد که راهکار قانونی برای اجرای اقتصاد مقاومتی نیز فراهم است.
به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران،این استان در حوزه تولید برق، جمع آوری آبهای سطحی، فاضلاب و پسماند نسبت به میانگین کشوری پایین تر است و باید در قالب اقتصادمقاومتی پروژه های مرتبط هر چه سریعتر اجرایی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران هم با تاکید بر لزوم صرفه جویی هزینه ای دستگاه های اجرایی مازندران گفت: امسال با توجه به انقباض بودجه ای، همه طرحهای استان پس از بررسی در کارگروه های ویژه، بررسی و اجرایی خواهد شد.
خیریانپور با بیان اینکه اقتصادمقاومتی به عنوان اقتصاد پیشرو در استان مطرح است افزود: طرح ها براساس رفع مشکلات مازندران در کارگروه های تخصصی مطرح می شود.
وی همچنین خواستار ارائه طرح های پژوهشی دستگاه های اجرایی مازندران شد و تصریح کرد: با اطلاع رسانی به دبیرخانه، پروژه های اولویت دار در الویت بررسی قرار خواهند گرفت.