7 هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه صنایع و رونق تولید به استان مرکزی ابلاغ شد.
حاجی پور افزود: تسهیلات امسال در قالب بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سه بخش بازسازی و نوسازی، سرمایه در گردش و طرحهای بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی صنایع و معادن ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: مجموع تسهیلات تبصره ۱۸ صنایع و معادن کشور د ر سال جاری ۲۰۰ هزار میلیارد ریال است که ۱۰۰ هزار میلیارد ریال آن از محل صندوق توسعه ملی و ۱۰۰ هزار میلیارد ریال دیگر از محل منابع داخلی بانکها تأمین میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: نرخ بهره تسهیلات تبصره ۱۸ در مناطق برخوردار ۱۴ درصد و در مناطق کم برخوردار ۱۲ درصد است و متقاضیان میتوانند با مراجعه به سامانه بهین یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت کشور درخواست خود را ثبت کنند.
حاجی پور افزود: سالهای گذشته تسهیلات رونق تولید به صنایع کوچک و متوسط تعلق میگرفت اما، امسال این منابع صنایع سنگین و مادر تخصصی را نیز شامل میشود.
وی اضافه کرد: ۹۲ واحد صنعتی در این استان تاکنون برای دریافت تسهیلات در سامانه بهین یاب ثبت نام کردهاند و درخواست آنها در ستاد استانی مراحل بررسی را میگذراند که به زودی برای پرداخت تسهیلات به بانکهای عامل ارجاع میشوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در سال گذشته به یک هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی استان تزریق شد که این مهم نرخ بیکاری در استان نسبت به سایر مناطق کشور کاهش داد.
حاجی پور در خصوص سامانه نیاز توضیح داد: این سامانه با هدف شناسایی کالاها و مواد اولیه وارداتی راه اندازی شده و کالاهای وارداتی که امکان تولید آنها در کشور وجود دارد شناسایی و برای تولید به واحدهای صنعتی نقاط مختلف کشور معرفی میشوند.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.