پخش زنده
امروز: -
55 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی پارسال از طریق بسیج سازندگی استان مرکزی به متقاضیان پرداخت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی گفت: با اشاره به پرداخت تسهیلات به بخش اشتغال در بسیج سازندگی استان مرکزی افزود: در سال 97 بالغ بر 55 میلیارد ریال تسهیلات در بخشهای مختلف اشتغالزایی، صنایع تبدیلی و اقتصاد مقاومتی در مجموعه بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی پرداخت شد.
محترمی ادامه داد: این میزان تسهیلات به متقاضیان در 10 کارگاه کوچک و با اشتغالزایی برای 600 نفر در مجموعه بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی پرداخت شده است.
وی افزود: در مجموع، تسهیلات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی در بخشهای چهاردهگانه شامل صنایع دستی، پرورش مرغ بومی، شترمرغ، ماهی، دام سنگین، زنبور عسل، صنایع تبدیلی، محصولات گلخانهای، تولید و کشت قارچ، زعفران، گیاهان دارویی و همچنین داربستی سازی باغات انگور به درخواستکنندگان تسهیلات پرداخت شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی افزود: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی بسیج سازندگی سپاه استان مرکزی امسال نیز تداوم یافته و متقاضیان دریافت این تسهیلات میتوانند به بسیج سازندگی استان و یا هر یک از شهرستانهای استان مراجعه کرده و طرحهای اشتغالزایی خود را ارائه دهند تا در صورت تامین و تخصیص اعتبارات، از این تسهیلات بهرهمند شوند.
محترمی به طرحهای محرومیتزدایی بسیج سازندگی نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه محرومیتزدایی در استان مرکزی بالغ بر 900 طرح عمرانی در بخشهای مختلف لایروبی قنوات، ساخت پل، انتقال و آب رسانی به روستاها و بخش کشاورزی، ساخت استخر مناطق محروم استان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: این طرحها در حوزه محرومیتزدایی در سطح استان مرکزی، با صرف اعتباری بالغ بر 320 میلیارد ریال و طول دوره شش ساله صورت گرفته که این اعتبارات به صورت 50 درصد اعتبارات داخلی سپاه و الباقی در قالب هزینه از سوی خیران و سازمانها و نهادی اجرایی استان مرکزی تامین اعتبار شده است.
بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی در طرح های ملی، بهره برداری از توان متخصصان بسیجی در امور فنی، سازندگی، محرومیت زدایی و اقتصادمقاومتی، افزایش توان فنی و تجربی جوانان و بسیجیان، ایجاد فضای مناسب برای یادگیری و انجام فعالیت های گروهی و تقویت روحیه مسئولیت پذیری با بهره گیری از ظرفیت های بومی، محلی و مغفول مانده در اقتصادمقاومتی و کمک به امدادرسانی در حوادث و سوانح غیرمترقبه در جامعه، نقش آفرینی می کند.
بسیج سازندگی سال79 به فرمان مقام معظم رهبری آغاز به کار کرد و به دنبال آن هم اردوهای جهادی با اعزام دانش آموزان و دانشجویان در ایام تعطیلات به مناطق محروم با هدف محرومیت زدایی راه اندازی شد.