توزيع فصلي اعتبارات ابلاغي تملک دارايي هاي سرمايه اي و هزينه اي امسال استان در جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه تصويب شد .
سرجمع اعتبارات تملک دارايي هاي سرمايه اي سال 98 استان دويست و شصت و پنج ميليارد تومان است که نسبت به پارسال حدود شش و نيم درصد افزايش دارد .
اين اعتبارات در سي و هفت فصل تقسيم شده است .
مجموع اعتبارات هزينه اي ابلاغي امسال هم يکصد و هفتاد و هشت ميليارد تومان اعلام شد که نسبت به پارسال 23 درصد افزايش دارد .
رئيس سازمان برنامه و بودجه الزامات اعتبارات امسال را بيشتر از پارسال و هدف از آن را استفاده بهتر از اين اعتبارات در جاي خود بيان کرد و افزود: در اعتبارات هزينه اي تامين حقوق و مزاياي کارمندان در اولويت است .
شوراي برنامه ريزي و توسعه همچنين سه طرح پيشنهادي کارگروه امور زيربنايي را تصويب کرد .
اين طرحها شامل احداث يک نيروگاه خورشيدي پنج مگاواتي در بخش جعفرآباد ، يک مجتمع خدماتي رفاهي بين راهي دربخش سلفچگان ، و يک واحد توليد محصولات پلاستيکي در بخش خلجستان بود .
در اين جلسه دستورالعمل و آيين نامه جديد شوراي برنامه ريزي و توسعه مصوب دوازدهم خرداد هيئت دولت تشريح و به اعضا شورا ابلاغ و مقرر شد از اول تيرماه اجرايي شود .
بر اساس اين آيين نامه کارگروههاي زير مجموعه شوراي برنامه ريزي و توسعه از يازده کارگروه به چهار کارگروه کاهش پيدا مي کند و رياست همه آنها را استاندار برعهده دارد .
اين کارگروههاي جديد شامل کارگروه اقتصادي ، اشتغال و سرمايه گذاري ، کارگروه زيربنايي ، توسعه روستايي ،عشايري و شهري ، آمايش سرزمين و محيط زيست ، کارگروه اجتماعي ، فرهنگي ، سلامت ، زنان و خانواده و کارگروه آموزش ، پژوهش ، فناوري و نوآوري است .
رئيس سازمان برنامه و بودجه ،هم افزايي ، پرهيز از موازي کاري و ايجاد وحدت رويه را از مهمترين ويژگي هاي آيين نامه جديد شوراي برنامه ريزي و توسعه بيان کرد .
سرمست استاندار هم درپايان اين جلسه با اشاره به کمبود منابع و محدوديت هاي بودجه ، بر اولويت داشتن طرح هاي نيمه تمامي که امسال به پايان مي رسند، طرح هاي اقتصادمقاومتي و رونق توليد و مناطق کمتر برخوردار در تخصيص بودجه ابلاغي و نيز تلاش مضاعف مديران اجرايي براي جذب سرمايه گذاران بخش خصوصي تاکيد کرد .