در کشور ما، فقط ۵ درصد افراد جامعه خرید محصولات غذایی را با توجه به نشانگرهای رنگی الصاق شده بر روی بسته بندی محصولات غذایی، انجام میدهند
رییس عمومی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: در این نشانگرهای رنگی تغذیه ای، میزان مصرفی چهار ماده نمک، چربی، چربی ترانس و قندهای ساده، در تمامی محصولات وارداتی و تولید داخل، مشاهده میشود. اما در کشور ما، فقط ۵ درصد افراد جامعه از این موضوع مطلع هستند و خرید محصولات غذایی را با توجه به نشانگرهای رنگی الصاق شده بر آنها انجام میدهند. در این زمینه فرهنگ سازی نشده و اطلاع رسانی کافی نیز صورت نگرفته است و هنوز این برچسبهای رنگی، بر خرید مردم نفوذ کافی نداشته است.
دکتر جهانپور در پایان گفت: در این نشانگرها، به صورت دقیق، نشان داده شده که در یک واحد مصرفی از محصول، چه میزان، قند، نمک، چربی و چربی ترانس، استفاده شده است. در این نشانگر، از سه رنگ زرد و سبز و قرمز استفاده شده است. رنگ قرمز نشان دهنده بالا بودن میزان دریافتی از هر کدام از چهار مواد ذکر شده بوده و رنگ زرد حد متوسط و رنگ سبز، حد ضعیف را نشان میدهد.