سالانه 40 تن گوشت در نخستین وتنها واحد شترمرغ در شهرستان مبارکه تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ کارشناس امور دام جهاد کشاورزی مبارکه با بیان اینکه این واحد تولیدی از سال 72 فعالیت خود را آغاز کرده گفت: در حال حاضر این واحد با 30 قطعه شتر مرغ مولد سالانه 500 قطعه جوجه شترمرغ تولید می شود.
جواد خادم با اشاره به اینکه تمام مراحل تولید و پرورش شترمرغ در همین واحد انجام می گیرد افزود: در این واحد پرورش شتر مرغ برای 5نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.
وی گفت: پرورش این پرنده از صرفه اقتصادی بالایی برخوردار است و تمامی اجزای آن از جمله گوشت ، چرم، روغن ، پر و تخم آن قابل استفاده در صنایع دیگر است.
خانم آقابابایی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان مبارکه گفت: گوشت این پرنده سالم ترین انواع گوشت قرمز است که چربی و کلسترول کمتری دارد و دارای ویتامین های A ، C، B، E و املاحی مانند روی ، منیزیم و آهن است.