بسته سلامت
چرا باید گوشت شترمرغ بخوریم
گوشت شترمرغ یکی از کم چربترین و سالمترین نمونههای گوشت قرمز است.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایینتر است.
رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: شتر مرغ جزء گوشتهای قرمز البته با خواصی بسیار بیشتر و مضراتی بسیار کمترو دارای درصد چربی و کلسترول کمتری است.
دکتر محمد حسن انتظاری افزود: رنگ قرمز آن به معنی وفور آهن واز این نظر برای افراد کم خون مخصوصا خانمها مفید است.
وی اضافه کرد: گوشت شتر مرغ مثل سایر گوشتها غنی از ویتامینهای گروه ب، مخصوصا ویتامین ب ۱۲ که احتمال آن در سالمندان است.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: استفاده از گوشت شتر مرغ برای افراد چاق، جایگزین بهتری از گوشتهای قرمز وحتی سفید است.