بیش از ۳۵۵ هزار و ۹۰۰ تن سیرتر و خشک در سال زراعی ۹۷-۹۶ در کشور تولید شد
حسین اصغری سطح زیر کشت سیرتر را در سال زراعی ۹۷-۹۶ حدود ۷۷۰۱ هکتار و سیر خشک را ۱۲ هزار و ۸۳۴ هکتار عنوان کرد.
وی افزود: مهمترین استانهای تولید کننده سیرتر اردبیل با ۱۳۲۰ تن، خوزستان ۱۰۹۲ تن، زنجان ۲ هزار تن، گیلان ۱۰۰۱ تن و لرستان ۵۹۹ تن هستند.
اصغری اظهار داشت: آذربایجان شرقی با تولید ۹۶۱ تن، کردستان ۵۲۹ تن، کرمان ۵۵۰ تن، گیلان ۷۰۰ تن، مازندران ۳۰۲۹ تن، همدان با ۴۳۴۶ تن از استانهای مهم تولید کننده سیر خشک در کشور هستند.
به گفته وی، متوسط تولید سیرتر با برگ در کشور نزدیک به ۴۰ تن در هکتار و هزینه تولید این محصول در هر هکتار نزدیک به ۳۰ میلیون تومان است.
مدیرکل دفتر امور محصولات علوفهای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ایران پس از کشورهای چین، هند، بنگلادش، مصر، کره جنوبی، روسیه، میانمار، اوکراین، ازبکستان، اسپانیا و ... در رتبه ۲۵ جهانی در تولید سیر قرار دارد.
وی درباره صادرات سیرتر گفت: در سال گذشته بیش از ۱۶۶۹ تن سیرتر به ارزش یک میلیون و ۴۰۲ هزار دلار از کشور صادر شد.
اصغری میزان صادرات سیر خشک را در سال جاری ۴۷۰۰ تن به ارزش ۴ میلیون و ۷۳۱ هزار دلار عنوان کرد.