رئیس سابق سازمان پزشکی قانونی کشور: هم اکنون در بانک اطلاعات هویت ژنتیک ۹۰ هزار نمونه بیولوژیک از مجرمان نگهداری میشود
وی گفت: خوشحالم جایگزین بنده یک فرد مومن و بسیجی و آماده به کار و توانمند است و یقین دارم میتواند بهتر از بنده در پزشکی قانونی کار کند و این جوان فعال، سازمان را نیز میشناسد و همه عزیزان چندین برابر به ایشان کمک و همکاری کنند.
رئیس سابق پزشکی قانونی کشور با ارائه گزارشی از دوران فعالیتش در این سازمان افزود: در بحث تشکیلات سازمانی توانستیم چارت سازمانی را تصویب کنیم و تعداد پستهای سازمان را از ۱۳۰۰ نفر به ۷ هزار و ۳۵۱هزار نفر برسانیم.
وی گفت: تعداد نیروهای انسانی در پزشکی قانونی از ۵۶۱ نفر در سال ۸۹ به ۸۱۹ نفر در سال ۹۷ نفر رسید و توانستیم اجازه استخدام ۱۰۰ پزشک و ۲۰ متخصص را بگیریم.
شجاعی افزود: توانستیم زمان تشریح اجساد را از ۱۰۴روز به ۶۴ روز و زمان معاینه را از ۶۵ دقیقه به ۵۴ دقیقه کاهش دهیم.
وی گفت: بانک هویت ژنتیک با کمک قوه قضائیه و نیروی انتظامی و سازمان زندانها راه اندازی شد و هم اکنون در این بانک ۹۰ هزار نمونه بیولوژیک و ۱۶هزار پروفایل ژنتیکی از مجرمان نگهداری میشود و از معدود کشورهایی هستیم که در این زمینه نرم افزار مستقل داریم.
شجاعی افزود: سازمان پزشکی قانونی در طول سالهای گذشته در ۲۰ حادثه مهم کشور از جمله حادثه منا، حادثه قطار سمنان و سقوط هواپیما به سرعت ایفای نقش کرده است.
وی گفت: در حوزه آموزش و پژوهش موفقیتهای بسیاری داشتیم و بیش از ۱۰۰ دوره آموزشی برگزار شده است.
رئیس سابق سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: روابط عمومی در کارهای فرهنگی اقدامات خوبی انجام داده است، همکاری با مجامع بین المللی و سایر کشورها و ارایه اموزش به آنها از دیگر اقدامات این سازمان است.
وی گفت: توانستیم مرکز تحقیقات پزشکی قانونی را احیا کنیم و ۱۳۲ پروژه تحقیقاتی انجام شده است، همچنین ۳۵۰ مقاله تدوین و ۳ مرکز تحقیقاتی سم شناسی در کنار دیگر کارها انجام شده است.
شجاعی افزود: مرکز مطالعات فقهی در قم راه اندازی شده است تا سئوالات ما را پاسخگو باشد، پزشکی قانونی کشور توانسته است رتبه و ارتقای خود را بالا ببرد و سازمانی مطرح در جامعه است.