رئیس سازمان نوسازی شهرداری تهران: نخستین نشانههای فرسودگی در شهر تهران، در دهه چهل تشخیص داده شد و چندپارگی، مهمترین موضوع نوسازی شهر تهران شناخته شد
وی افزود: بعد از انقلاب و جنگ تحمیلی فعالیتهای سازمان متوقف شد، اما در دهه هفتاد فعالیتهای سازمان از سرگرفته شد و اقدامات توسعهای در شهر تهران صورت گرفت.
رئیس سازمان نوسازی شهرداری تهران گفت: در دهه هشتاد، میزان آسیب پذیری از محدودههایی از شهر در خصوص زلزله بررسی و سازمان نوسازی مأمور بازسازی آن شد و در ادامه نیمه نخست دهه هشتاد با تجربه رویکرد مستقیم، احتمال این نوسازی در پایین سطح قرار داشت، اما از دهه نود به بعد ستاد بازآفرینی کلان شهر تهران تشکیل شد و اقدامات اساسی درباره توسعه نوسازی مسکن و بافتهای فرسوده شهر تهران صورت گرفت.
وی افزود: امروز اقدامات سازمان نوسازی شهرداری تهران به دهه ششم رسیده است و اکنون درپی ارتقای فعالیت ها، سیاست گذاری و برنامه ریزیهای مهم به منظور نوسازی بافتهای فرسوده شهر تهران و بازآفرینی مناطق است.
حاجی علی اکبری گفت: اکنون مشکلات شهری سخت افزاری وجود ندارد بلکه باید یک مدیریت منسجم برای نوسازی بافتهای فرسوده و بازآفرینی کلانشهر تهران ایجاد شود.