نخستین زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در استان اصفهان راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ محمد ایوبی کارآفرین نمونه گفت: با تلاشی 17 ساله توانسته است 15 واحد پرورش بوقلمون ، واحد تخم مرغ وجوجه کشی ، کشتارگاه؛ واحد فرآوری خوراک دام و طیور راه اندازی و با تولید سالانه 7 هزار و 500 قطعه بوقلمون برای 200 نفر اشتغال ایجاد کند.
وی با بیان این که این واحد بزرگ ترین واحد پرورش بوقلمون مولد در کشور است، افزود: در این واحد در یک دوره شش ماهه بیش از ۹۰۰ هزار عدد تخم بوقلمون نطفه دار برای جوجه کشی تولید می شود.
ایوبی با اشاره به اینکه تا دو سال پیش به علت نبود فن آوری جوجه بوقلمون از کشور های فرانسه وانگلیس وارد می شد گفت : با جوجه های داخلی سالانه 6میلیون یورو از خروج ارز از کشور خارج شده وامروز این واحد 30 درصد نیاز کشور به جوجه بوقلمون تامین شده است
قربانعلی محمدی کارشناس ماکیان سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: استان اصفهان با داشتن 1۱۰ واحد پرورش بوقلمون گوشتی رتبه اول تولیدگوشت بوقلمون در کشور دارد و سالانه بیش از 8 تن این محصول تولید و به بازار عرضه می کند.
وی با اشاره به نیاز استان به کشتارگاه ویژه بوقلمون افزود : سرمایه گذارانی که اقدام به راه اندازی کشتارگاه بوقلمون کنند از حمایت ویژه جهاد کشاورزی در زمینه دریافت تسهیلات و صدور پروانه ساخت و بهره برداری بهرمند میشوند.